מיליייייי מזל טוב... תתחדשי על הניהול.. בהצלחה!
ש שחקנית של החיים New member 25/8/05 #2 ../images/Emo95.gif יא כלה בו-בתי......אני אוהבת אותך. בהצלחה בניהול, תהני.
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/8/05 #5 מילושקה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif קודם כל מזל טוב! מנהלת הפורום הרשמי של יאיר לפיד בהצלחה בהצלחה בהצלחה!! לוב יו שני
מילושקה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif קודם כל מזל טוב! מנהלת הפורום הרשמי של יאיר לפיד בהצלחה בהצלחה בהצלחה!! לוב יו שני
י יהודונית New member 28/8/05 #6 דוסית יקרה ../images/Emo99.gif המון מזלטובים יאיר לפיד כבוד אוהבת אותך
ר רק רוצה להאמין New member 30/8/05 #7 מיללל../images/Emo99.gif דוסה מסוקסת שכמותך, תתחדשי על הניהול ואם כבר מדברים על מסוקסים, יאיר לפיד הוא אחד המסוקסים, ללא ספק. כלאופן, בהצלחה מתוקה שלי. אוהבת
מיללל../images/Emo99.gif דוסה מסוקסת שכמותך, תתחדשי על הניהול ואם כבר מדברים על מסוקסים, יאיר לפיד הוא אחד המסוקסים, ללא ספק. כלאופן, בהצלחה מתוקה שלי. אוהבת
מ מילי17 New member 6/9/05 #12 יאאאא 13 פה!!! תודה רבה יפה. יותר ממוזמנת להמשיך לבקר ולהתעדכן על המסוקס.. אוהבת
T TetiBETTY New member 4/9/05 #8 ../images/Emo104.gifאההה..מזל טוב ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תתחדשי! יפה לך דרדסית
../images/Emo104.gifאההה..מזל טוב ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תתחדשי! יפה לך דרדסית
מ מילי17 New member 6/9/05 #13 תודה רבה ../images/Emo24.gif איזה כיף לראות פה סימני חיים ממך! בו, תחזרי להתפקד!! אוהבת.