מילים אחרונות לסיום...

leper

New member
מילים אחרונות לסיום...

בנין בן 4 קומות בת"א, בקומה השלישית,בצד המזרחי, יש חדר עם 13 מחשבים, בשורה האחרונה במחשב הקיצוני ביותר, יושב בחור שפוף מול מחשב. המילים שיוצאות לו מבין האצבעות מספרות סיפורים, לו, לאנשים אחרים, לאף אחד, הוא הוציא חלק ממנו לעולם לומר את מה שישב לו על הלב, הוציא את הילד הרע. בפעמים האחרונות כשהוא כתב, הוא גילה שהוא כבר לא עם השאר. הוא התפרק ולא נותר לו מה לומר. "leper נוזל לי מבין האצבעות, הוא אומר מילים ריקות מתוכן כי הוא מימש את עצמו, את כל מה שהיה בי והפנמתי הוא הוציא, הוא עזר לי מול הצד החייתי שבי, לקבל איזון. leper נולד בכאב לעולם מציאותי והמילים שלו\שלי יצאו מהכאב הזה, כאשר אני כותב בשמו אני מוצא צדדים אפלים בי. יותר מידיי אנשים התקרבו לצדדים הללו. האביב מגיע, ואיתם נדידת האווזים, הוא מביט עלי יודע שאין לו מקום אצלי. אני מניח לו לעוף, לנדוד איתם. הוא יחזור בחורף הבא. בחורף שלי."

לפר עוד יחזור אלינו

אולי בשם אחר, אולי במישהו אחר. אבל לפר עצמו הוא לא בן אדם, הוא תחושה ותחושות יש לכולם.

סקארלט... ../images/Emo3.gif

את נשמעת כמו גננת, שמסבירה לילדים מה קורה לחתול הפרווה של הגן, שמצאו אותו קרוע לחתיכות... אנחנו לא מספידים אותו, רק נפרדים לשלום מהדמות.

חחחחח

מצטערת אם אולי זה יצא קצת מדכא. אולי באמת אני מספידה אותו. אולי כי אני יודעת שהוא לא יחזור. ואולי כי סתם התפלספתי עם עצמי יותר מידי.

למעלה