מילים טובות על צמר טדי

מילים טובות על צמר טדי

כפי שחלקכן יודעות זכיתי ב-3 קילו צמר בתחרות סריגה של אילנה ועדי מן החובר הכל בסוודר וצמר טדי. נהניתי כמובן מעצן הזכייה, אבל יותר נהניתי מן היחס החם. הדאגה של עדי ואילנה ושוקי כל הכבוד. אתמול מימשתי את הזכייה בחנות הצמר של אברהם ברחוב יפו בחיפה וגם לו מגיעות מילות חמות, על היחס. שלט לדבר על המבחר הענק של הצמר, החוטים והמסרגות. הרגשתי כמו ילדה בחנות צעצועים.

ענבל30

New member
../images/Emo49.gif לזכייה!

3 ק"ג צמר... חלום! תיהני מכל רגע!

georiga

New member
צמר טדי

גם לי יצא לדבר עם שוקי טלפונית וממש ממש התרשמתי לטובה מהיחס. יש להם אתר נהדר באינטרנט ומי שבאמת מרוצה יכולה לכתוב להם שם כמה מילות שבח הם ישמחו. מלבד הצמר הנהדר שלהם והאתר הנפלא - היחס והשירות מעוליםםםם. שימשיכו כך

טובה ב

New member
ברכות לזכייה

והאם תוכלי בהזדמנות זאת לעזור לי בבעייה שנתקלתי בה לגבי צמר תדי, בעניין חוסר אחידות של חוטים. איך לדבר איתם? תודה

תנסי דרך האתר שלהם

הם יצרו איתי קשר ואפשר גם דרך הקומונה של הכל בסוודר שמתי לב שהם בודקים שם את ההודעות.

נו... ספרי מה קנית ???

מילא מה קנית - מה את הולכת לסרוג עם זה. מילא מה לסרוג - למי ? מילא למי - מתייייייייייייי???? ווואי... שומעים עד אליך את ההנאה מהמתנה שקיבלת ?? אז אני שמחה מאד מאד בשמחתך. באמת הגיע לך, זה הנכון...

אז ככה, תשובות אבל קודם

1001 תודות על האיחולים. הדגמים שהשתתפו מוצגים כאן בגלריה, והעליתי אותם בעבר בקומונה. מה אסרוג? אז קודם קניתי ימבבה צבעים באוסלו לסיים את שמיכת המרובעים שהתחלתי בשבוע שעבר בשתי מסרגות. את הדוגמא העליתי כאן בפורום. קניתי מוהיר בצבע ירוק צהוב משגע לסרוג את השאל שגוגי העלתה. קניתי חוט שעיר פרוותי ממנו אני רוצה לסרוג עליונית שתראה כאילו עשוייה מפרווה מלאכותית. קניתי חויטים משגעים לקיץ, לשתי מסרגות ומסרגה אחת. לצעיפים, חולצות, שאלים. נראה מה עוד.

למעלה