מילים... (לאןלאן - הבטחתי אז אני מקיימת)

מילים... (לאןלאן - הבטחתי אז אני מקיימת)

'דינג דונג' המכשיר הרטיט את השולחן כש"התקבלה הודעה חדשה". הסתכלתי עליו - חצוף! מהמסך שלו מופיעות מילים ואותיות שבטח אומרות משהו .. הרי גם ככה מציאות היא רק מכלול של פרשנויות כאב לבד התבוננות הוקרה הכלה עוד מילה פניות ביחד קסם יכולת אהובה מציאות ועוד מילה מרחב אהבה סתם הברה בלה..בלה.. ספקות מקום פחדים מכשיר רוטט - נו באמת מנגינה מתנגנת. שוב המכשיר מרטיט את השולחן "הלו?" "את עוד רוצה שאני אבוא?" נשימה ארוכה ובחיוך שאלתי "באיזו אנרגיות את?" ענית "לא פשוטות" "לקשור את עצמי ?" - שאלתי בצחוק הגעת... חיבקת, ליטפת, נישקת, שפתייך טיילו על פניי נשענתי על קיר - הגוף זז קדימה אלייך לקחתי את ידך הנחתי אותה על חזי הצמדנו אצבעות אחזת בי חזק אני רוצה לכאוב איתך ביקשתי אותך - אל תהיי מנומסת... במבט מוכר מפעם דחפת והפשטת אותי אני עירומה ופתוחה לפנייך - את מתבוננת גופי זז לעברך לבד, מעצמו שתינו יחד בתוך המרחב הזה לשונך מטיילת על בטן רכה ידייך מונחות על שדיי סוחטות אותי בתאווה את יורדת מטה, אצבעותייך ננעצות במותניי תחושת הכאב נעימה לי כל כך.. רגליי נפתחות ומפנות לך מקום את מלטפת אותי, אצבע נוגעת ברפרוף נשימה מתגברת... "זה כמו לנגן" את אומרת את מוקסמת כשהגוף שלי מתחיל לדבר מביטה בך במבט ספקני - כמה עוד תשחקי בי כך? אני זזה אליך מכניסה אותך אליי מכילה אותך בתוכי מילמולי מילים ועוד מילה ... אין בי פחד להביא עצמי אני נפתחת אלייך עוד רוצה אותך יותר ואת כל כך איתי מוקירה את היותי שלך באהבה ושוב כלא מאמינה אני צועקת לחלל סתם הברה פתאום לקרוא לך אהובה נשמע רק כמו עוד מילה.. ובמציאות אנחנו מיוזעות, מתנשפות, צוחקות, נוכחות כל השאר כנראה באמת בלה..בלה.. גוף רועד..

לאןלאן

New member
ממממממממ............

ווואוווווווו הרגת אותי היה שווה את ההמתנה... תגידי את מאוהבת?

היי

תודה לא הצלחתי להדגיש את המילים הרלוונטיות כדי לקשר להתחלה לצערי.. מאוהבת? לא מבינה את המילה הזאת. באמת, היא לא אומרת לי כלום

הגזמת ברור

שיש אהבה ויש רגשות אני שק רגשות מהלך יחד עם זאת לא מתחברת למילה מאוהבות זה נראה לי יותר כמו עיוורון

לאןלאן

New member
שק רגשות מהלך

יפה.. אהבתי אני צריכה ללמוד על זה קצת מממ בינתיים הולכת להשתעשע עם חברה אז אאחל לך ערב נעים אולי נתראה יותר מאוחר לאיזה שיחה לילית

תהני

אני אולי גם אפגש ואשתעשע עם חברה נתעדכן בלילה.. יאללה הגיע הזמן לצאת עם הכלבים

למעלה