מילים לא פופולריות לאש אש

מילים לא פופולריות לאש אש

אפרופו הסיפור עם ההוא המשכיל והתעודות שלו. בלי שום קשר אליו ולסיפור הספציפי הזה, את תוכלי לעשות פרצופים מול המראה ולהגיד עד מחרתיים שהסחורה של ך הוא אתה עצמך, וזה גם יהיה נכון אבל .... לך, לך עצמך ולא לאף אחד אחר זה מפריע שאין לך תעודה. אני מדבר עכשיו על מה מסמלת תעודה ואם היא באמת חשובה או לא ובכלל לא מחווה דעה בנושא. אני טוען שאם לך, מסיבותייך שלך אש אש מפריע שלא עשית עם האינטיליגנציה שלך שום דבר פורמאלי (בין כל יתר הדברים שכן עשית איתה) אז קומי ועשי מעשה. למה שלא תלכי על זה ? הרצל חזה את המדינה. בן גוריון הקים אותה. מדאם קירי גילתה את הרדיום הרדיו-אקטיבי. ואת אש אש תעשי לך תאור ראשון. יודעת למה ? כי בא לך וזה חשוב לך וזו סיבה מספקת וראויה. עיצה קטנטנה ממני, חישבי על זה. יש מספיק מסלולים היום שיכולים לאפשר לך את זה. השארה שלי ? את תפרחי ותנסקי מזה ולבטח תבלי פחות מול אינטרנט סתמי ויותר מול אפליקציות אחרות של המחשב שיענינו אותך לאין שיעור יותר.

תיקון טעויות

אני מדבר עכשיו על מה מסמלת תעודה - צריך להיות אני לא מדבר תאור = תואר השארה = השערה

אש אש

New member
מילים קטנות אלייך פיטר.

כן! זה מפריע לי! דמט! למרות שהפרופסור מתעקש לומר לי שלא לזה הוא התכוון... הוא טוען שלקחתי את המשפט שכתב,מה שיש בי מה שאין בי,לפצע האישי שלי. כן יצאתי ידיוטית! גם לו הייתה לי אפשרות ללמוד היום,לא מאמינה שהישבן שלי היה עומד בזה קוראים לזה ישבן? אולי ראש? אין לי מושג. למרות שיש בי צמא ללמוד,אין לי את הזמן והאמצעים. נותר לי רק להיות שלמה עם מי שאני,להאמין שזה מה יש ועם זה אנצח. אבל לא רק בלהגיד את המילים,אלא להתכוון לזה. חושב שזה אפשרי מצידי להשאר בלי תעודה ולהיות פעם שלמה עם זה? חושב שאני פעם יאמין לעצמי? :)

אין לי תשובה לשאלה ששאלת.

יש לי תשובה לאמצע של דברייך - בולשיט (ואני אומר לך את זה בחברות ובחיוך) !!! זהו קישקוש מקושקש שאת עצמך לא מאמינה בו והוא יוצא מפיך באופן אוטומאטי כי הורגלת לספק לעצמך את התשובה הזאת במשך שנים, כל פעם שהנושא עלה בינך לבין עצמך. צאי מזה !!! אנשים בלי שקל על התחת הוציאו תואר. לא צריך "תנאים" מי יודע מה. אינטרנט יש לך ? יופי, אז גישה למאגרי מידע של האוניברסיטה כבר יש לך. מילגות יש ? יש !!! גיל מספיק כדי להתקבל בלי בגרות יש לך ? ברוך השם יש ואת חיה ונושמת. שכל יש ? יש !!! רצון יש ? ועוד איך יש !!! חביבתי, את תקועה ותקיעות היא אם כל חטאת. כל מה שאת צריכה זה ניעור רציני, זריקת אגו ודחיפה לתחושת החוללות העצמית שלך (חפשי אח"כ בגוגל ותראי מה זה) ולהתחיל לעשות ולא רק לדבר ולקטר ולתרץ לעצמך. רוצה מידע ? אהלן וסהלן, רק תבקשי ותקבליי מלא קצות חוטים. את העבודה את צריכה לעשות. הלימודים יעשירו אותך והתואר יהיה שלך. אני יכול ומוכן לעזור לך מהצד אבל את צריכה לברר ולקבל החלטות ולבצע. אל תבלבלי את המח אם אין לי תחת ואין לי ראש. מאיפה את יודעת שאין לך ומניין לך לדעת כמהתחת צריך ? מתי היתה הפעם האחרונה שחבשת ספסל לימודים שאת יכולה לדעת דבר כזה ? ומעבר לכך, אם את נורא נורא רוצה לא זה מה שיבהיל אותך. או ... שאת לא כ"כ רוצה וזה כבר סיפור אחר. אז שבי ועשי סדר במחשבותייך ובידקי עם עצמך מה הקטע. לדעתי זה מפריע לך, את רוצה בזה ומפחדת. והפחד - טיבעי. אז טפלי בו ו... קדימה. הזמן רץ נשמה. הוא אוזל. לכולנו.

:) אז בואי נתחיל עם הניעור מעכשיו

אני לא "גרמתי" לכלום. זו את נשמה. את את את את את את את !!! זה בדיוק ההבדל בין מיקוד שליטה חיצוני למיקוד שליטה פנימי. את רואה בסביבה את מה שמכתיב לך את המציאות. זה המיקוד החיצוני (אפרופו "גרמת לי"). קחי את המושכות ונסי את לשלוט עד כמה שניתן, במציאות שלך. ברור שאינך דון קישוט ואינך מעצבת את כל המציאות אבל לפחות על זו שלך יש לך השפעה מכרעת. אז מה שקראת (ולא אני) גרם לך לבכות. אז אחלא. זה בסדר גמור לבכות. וכשיעבור לך הבכי, שבי עם עצמך ועשי טבלה של תועלות ושל נזקים עבור כל דפוס התנהגות - זה הכנוע והקיפודי וזה היוזם והיוצר. תתחילי בזה.

אש אש

New member
בוא נתחיל../images/Emo35.gif../images/Emo140.gif...התחלתי בשקט../images/Emo39.gif

למעלה