מילים לשיר "עוד מעט"

כרמלית1

New member
מילים לשיר "עוד מעט"

האם יש למישהו את המילים לשיר עוד מעט של גלי עטרי

עוז 2002

New member
חילופי זוגות

לא, לא מה שחשבתם. רק רציתי להגיד תודה ליוצר הריקוד שאיפשר לכמה אנשים לרקוד עם בני זוג שלעולם לא היו יכולים לרקוד איתם אחרת...

עכשיו אני יודע מי אתה

תמיד כשגדי משמיע את השיר הזה אני רואה אחד שסוחב את בת זוגו לצד השני של האולם כדי להיות על יד הבחורה הכי נחמדה. סוף סוף הבנתי מי זה...

זהו ריקוד עם מוסר השכל

ראשית. קצת איפורמציה : הריקוד "עוד מעט" הוא ריקוד זוגות של יוצר צעיר ומוכשר ששמו זאב בנדיקט הגר בצפון הארץ. הריקוד עבר השתלמות של "ארגון המדריכים והיוצרים" מספר 8 בתאריך 18/1/2002. הריקוד הזה מנפץ לדעתי את הטענה שריקוד מוצלח, זה פונקציה של "כושר הפצה" של יוצר הריקוד ושל יחסי ציבור של החברים שלו. מישהו כאן בכלל שמע על זאב בנדיקט ? לא אין צורך, הבחור יצר ריקוד מצויין ועשה כמו שאומרים "תן לאצבעות ללכת", והריקוד הולך, ועוד איך הולך. הריקוד פשוט מצויין. לאחר שהריקוד עבר השתלמות הגיע לחוג שלי ברעננה זאב ניסים מיוקנעם ולימד את הריקוד של הזאב השני. זאב ניסים בא רק פעם אחת ולא חזר אחרי שבוע, לא היה צורך. הריקוד פשוט "נתפס" ומאז כמעט בכל שבוע, מושמע הריקוד בחוג לפי בקשת הרוקדים הרושמים על הלוח את הריקוד הזה. ומכאן המסקנה המתבקשת : ריקוד טוב הולך לפני היוצר, לא צריך קביים ויחסי ציבור מיוחדים ואין צורך לחזור עליו כמה פעמים. לתשומת לבכם ארז ולילך החברים של....... . מירי.

למירי - תוספת קטנה ברשותך.

הריקוד גם השתתף בתחרות המחול העממי בכרמיאל - 2001, הוא היה קצת שונה ממה שרוקדים היום, כל הכבוד לזאב בנדיקט שהשכיל לשנות ולשפר את הריקוד, התוצאה נראית בשטח. "עוד מעט" שם הריקוד כשם השיר ריקוד זוגות (מירי כבר ציינה זאת) מבצעת את השיר: גלי עטרי מילים ולחן של אילן וירצברג לילה טוב.

תקני אותי אם אני טועה

אבל למיטב ידיעתי הפצת הריקוד התחילה אצל גדי באוניברסיטה ומשם הריקוד התפשט בכל הארץ. אינני אומר שכל ריקוד שגדי מלמד טופס ומצליח, אך יש לו סיכוי רב יותר כאשר הוא נרקד במקום גדול אליו באים רוקדים ממקומות שונים. אני גם לא אומר שזאב ביקש מגדי "קידום מכירות", אבל בעובדה כך קרה. כל אלה אינם במקום העובדה שהריקוד בנוי יפה (הגיוני), לא מסובך, ויש בו את החלפת הזוגות מוסיפה הרבה עניין. לדעתי חבל שבפעם השנייה של הריקוד רוקדים את חלק א´ פעם אחת בלבד. היה טוב יותר עם עריכה קצת שונה.

אכן, עובדה נכונה

גדי ביטון בחוג באונברסיטה נתן את הסטארט הראשוני לריקוד היפה הזה. זה אינו סותר את טענתי, כי ריקוד מוצלח ויפה כמו זה, אינו דורש ממחברו לרוץ בין כל החוגים כדי להפיץ את היצירה. הריקוד פשוט רץ לבד וכובש את מקומו בכל ההרקדות בארץ. ניתן לומר אותו דבר גם על הריקוד המדהים של אבנר נעים "פתאום מצאתי בך" שכבר שנה מככב בכל ההרקדות. מירי.

עוז 2002

New member
אבל אי אפשר ככה...

הבעיה היא, שתמיד, אבל תמיד, אחרי שזוגתי ואני מצליחים להגיע לפשרה לפני איזה זוג לעמוד, נדחף לו ברגע האחרון זוג מתחילים מאחורינו ומקלקל את החגיגה... צריך לאסור על מתחילים לרקוד את הריקוד הזה!!!

פלורנס1

New member
לעוז - עניין ה"מתחילים"

ה"מתחילים" תרתי משמע רוצים להתחיל ולתפוס את הרקדנים/יות הטובים/ות ולכן בדרך כלל הולכים אחרי הרקדנים הטובים זה רק מחמיא לך .

כרמלית1

New member
אתם גדולים

חבר´ה, אתם ענקים, בהרבה אתרים חיפשתי את המילים לשיר הזה ולא מצאתי. אז תודה לעוז ולכולם על העזרה.

למעלה