מילים מילים על הלשון מתגלגלים

rachell

New member
מילים מילים על הלשון מתגלגלים

לקח לי זמן בגלל עומס היימים האחרונים והנה גם אני הגעתי לפתוח ולקרוא את הוראות משחק המילים של יחפנית - ממש הלהבתי וגם מהתשובות של המשתתפים האחרים והרי מילותיי רשמתי די מהר והתחושות הראשוניות הן: בית - גג אדום - הכיף שבבית עם המשפחה שלי אהבה אמא שלי, הילדות שלי - החום שבבטן כשאני עם האנשים אהובים עלי אמא אמא שלי הרבה אהבה צבע ארגמן אבא אבא שלי, אבא דני (האיש שלי ואבי בנותי) עבודה פטיש אנשים עובדים ובונים בנין בית חולים ללבן ו -|
חשה את הריח והקול של בית חולים סרטן סרטן כמחלה מחשבות על תאים "משתוללים" כימו הרגשות לא נעימות הרווח ש"הפסדתי" זאת ונזכרת בתיאורייה הציוריים של יחפנית רופא סטטוסקופ הנאה גלידה ועוד דברים שנעים לעשות אותם שמש חורף נעימה קודר עננים ושמים ביום חורף קר וגשום מוות לוויה, פרידה מאדם פרפרים מתעופפים בשמיים מרגישה דגדוג כנפיים עדינות בפנים חופש חוף ים, מנוחה וזמן בו מבלים ונהנים שמיים כחול עננים ים גלים, מלח של מי הים נזרכת בלאכול אבטיח בים קשה אבן קשה הרגשת הקרירות של האבן ביום קיץ חם קל נוצה מתעופפת באויר כואב כאב מצחיק בדיחה מרגישה צחוק בבטן חשוך מרפא חולי וכאב חושבת על מחלה שמלווה במשך הרבה שנים קרבן כבש, סטייקים ריח של מנגל כמו העלאת קורבנות בתק´ התנך חולה איש עם פיז´מה בבי"ח שבאים לבקר אותו עם שוקולד בריא איש עם בגדים, מתרוצץ ועייף חיים ויצמן, נשיא המדינה (זה הדבר הראשון שעלה לי..) אור מנורה עיגול אור לבן קבר מצבה מעוף פרפר מתעופף באויר חיבוק ידיים חמימות מרגישה את ההנאה שבחיבוק של הבת שלי נעים ליטוף, תנור מחמם שיחרור פתיחת בגדים לוחצים יחפנית את מפרשנת לי? וכמה נקודות קיבלתי?

יחפנית

New member
מגניבבבבבבבבב

רחלי ........חחחחח קורבן כבש , מנגל .........חחחחחחחחחחח איזו אסוציאציה מגרה את בלוטי הטעם חחחחחחחחחח כקרבן כזה איני מתמגדת כבר .....חחחחח אולי כל פעם שארגיש קרבן אני אעשה מנגל במקום ......חחחחחח מדהיםםם וחיים וויצמן ...........חחחחחחחח גדוללללללל לגבי פרשנויות ...... הכל פתוח והרשות נתונה לכל מי שבא לו להתפרשן .....בכל מקרה כמו שכבר ניתן להבחין מהרשימה של אילת יאיר שלך ושלי .... זה שכל אחד מפרשן ומתרגם זאת בהתאם להרגשתו ויד דימיונו הטובה עליו ..... אז ניתפרשן ואז ניתווכח על הטעם והריח ??????. חחחחחח או על תחושת הגוף ????. לגבי ניקוד ...... במשחק הזה כל אחד מנקד את שלו ...... יענו על משקל עשה זאת בעצמך .... והניקוד משוקלל על פי הצורה הבאה .... 1. כמה נהנית לשחק ? תני ציון מ- 1-10 2. כשחשת אסוציאציות נעימות בגוף ..... כמה נתת לעצמך לחוות אותם ואת עוצמתם ..........מ- 1-10 3. כשהגיעו אסוציציות פחות נעימות בגוף ...... כמה נתת לעצמך לחוש אותם ......מ- 1-10 4. האם למדת על עצמך דבר חדש במהלך המשחק ? מ-1-10 5. האם בא לך לעשות שוב את הרשימה ועתה לחוש בגוף ולתאר את התחושה ? - בא לי - לא בא לי .... חחחחחחחחחחח אז רחלי ..... עכשו תשקללי ......... נו מה הציון ?????. הפרס לעומת זאת ...... זה חיבוק ותודה ...... במיוחד על האסוציאציה המגניבה של הקורבן ..... אני אשתדל להזכר בכך בפעם הבאה שאחוש קרבנית ....... ישר אעוט על המנגל , אארוז באוטו ואצא לחפש לי איזה אי תנועה ירוק בלב פקק תנועה ואנפנף על הגחלים להנאתי ישר לנחיריהם של נהגי ישראל העצבניים ..... דבר אחד בטוח .... כשאזכר בכך ..... ישר אתחיל לצחוק ללא שליטה . וכשאני צוחקת ...... מצבי הקורבני יעלב ויעלם ......חחחחחחח אגב במילת קרבן , אצלי אישית ..... עלית לפירמידה ....חחחח איזה מילים שלי עשו לך מצחיק ? ועתה מגיע לי רעיון ...... אולי כל אחד יקח את המילים של מי שבא לו .... וינסה לבדוק את פרשנויותיו לעומת אלו של חברו ????.. עשיתי לי את היום ..... יומי נפלא כשאני מתחילה אותו בצחוק בריא כזה ..... ורחלי ?.. בריא - עייף מהתרוצצות ???????. אווווו זה עושה לי מיד תחושה של אימאל´ה .....ורצון לברוח לסיני ולהיות בריאה בשלווה נסוכה .............

rachell

New member
קורבנות וכבשים

יחפנית הנאה מרובה גרם משחק המילים שלך אם כי הוא לא חדש בשבילי אלא משחק קבע אצלנו כ פעם כשנוסעים עם הילדות ככה להעביר את הזמן אחד אומר מילה והשאר את ההקשר הראשון שבא להם כשאסור לחשוב אלא לשלוף מהר - יוצא יותר "אמיתי" וכך גם נהגתי כאן בלי להתעמק רשמתי בפתק , מהר את המילים וההקשר שבא לי וכך יצאו באמת כמה ממש ממש חיים ויצמן למשל או קרבן וכבש אבל................ הדבר הראשון שעלה בקרבן היה בשר כבש ומנגלים גם בערב אח"כ חשבתי על כך וזה הצחיק אותי והמשכתי את המחשבות והן לקחו אותי להעלאת קורבן - כבש - סיפור העקדה (אברהם אבינו המעלה את בנו יחידו אשר אהב את יצחק) ואח"כ התחליף של הכבש או האייל- זה כבר לא כל כך הצחיק אותי וחשבתי לי ................. יש הרבה מעבר לסיפור העקדה ובמיוחד בארצנו שסועת הקרבות בה בכל יום מוקרבים צעירים בני 18 על הגנת המדינה שלנו ולא על זה רציתי לדבר אבל יצאתי מאותו קו מחשבה וזה הוביל אותי לחשוב על כך שכל אחד או לפחות אני ועוד אנשים שאני מכירה מקריבים לעיתים כל כך הרבה מהיקר להם והחשוב להם למען איזה עקרון מאוד בסיסי וחשוב בעיניהם ולא תמיד עוצרים לשאול האמנם המחיר שווה את זה? למשל בלהגיד אני חלש ורוצה עזרה - יש המוכנים לסבול כאבים חזקים רק שלא יגלו כמה הם חלשים וסובלים הם הרי תמיד טיפלו ועזרו לכולם אז מה פתאום הם יהיו "נטל" על האחרים - העלו למזבח את עצמם למען זולתם למשל להגיד אני לא מבין תסבירו לי - יושבים מול הרופא מבינים כלום מכל ההסברים שלו ויוצאים (כן אני יודעת לא כולם אבל הרבה) מבלי להודות שהם "טיפשים" ולא הבינו – יופי הקריבו את ההזדמנות להבין ונשארו הקורבן של הרופא שלא מסביר כלום או למשל בכביש – המלחמה על הכבוד של הנהגים (בד"כ הגברים) הישראלים הגובה כל כך הרבה קורבנות האמנם המחיר שווה את אותו עקרון "נשגב" של להגיע בזמן וביחסים האישיים – במשפחה בעבודה בין חברים מי "שרף" מערכת יחסים בגלל עקרון מאוד גדול והאם היה שווה (כן שרפתי כן היה צודק גם היום אני חושבת כך) חייבת לסגור רחלי

אילת33

New member
קבלת מאה!!!!!!../images/Emo49.gif

את ענקית, מה זה נהניתי לקרוא את רשימתך.... חיבוק אילת

למעלה