מילים מילים על הלשון מתגלגלים
לקח לי זמן בגלל עומס היימים האחרונים והנה גם אני הגעתי לפתוח ולקרוא את הוראות משחק המילים של יחפנית - ממש הלהבתי וגם מהתשובות של המשתתפים האחרים והרי מילותיי רשמתי די מהר והתחושות הראשוניות הן: בית - גג אדום - הכיף שבבית עם המשפחה שלי אהבה אמא שלי, הילדות שלי - החום שבבטן כשאני עם האנשים אהובים עלי אמא אמא שלי הרבה אהבה צבע ארגמן אבא אבא שלי, אבא דני (האיש שלי ואבי בנותי) עבודה פטיש אנשים עובדים ובונים בנין בית חולים ללבן ו -|
חשה את הריח והקול של בית חולים סרטן סרטן כמחלה מחשבות על תאים "משתוללים" כימו הרגשות לא נעימות הרווח ש"הפסדתי" זאת ונזכרת בתיאורייה הציוריים של יחפנית רופא סטטוסקופ הנאה גלידה ועוד דברים שנעים לעשות אותם שמש חורף נעימה קודר עננים ושמים ביום חורף קר וגשום מוות לוויה, פרידה מאדם פרפרים מתעופפים בשמיים מרגישה דגדוג כנפיים עדינות בפנים חופש חוף ים, מנוחה וזמן בו מבלים ונהנים שמיים כחול עננים ים גלים, מלח של מי הים נזרכת בלאכול אבטיח בים קשה אבן קשה הרגשת הקרירות של האבן ביום קיץ חם קל נוצה מתעופפת באויר כואב כאב מצחיק בדיחה מרגישה צחוק בבטן חשוך מרפא חולי וכאב חושבת על מחלה שמלווה במשך הרבה שנים קרבן כבש, סטייקים ריח של מנגל כמו העלאת קורבנות בתק´ התנך חולה איש עם פיז´מה בבי"ח שבאים לבקר אותו עם שוקולד בריא איש עם בגדים, מתרוצץ ועייף חיים ויצמן, נשיא המדינה (זה הדבר הראשון שעלה לי..) אור מנורה עיגול אור לבן קבר מצבה מעוף פרפר מתעופף באויר חיבוק ידיים חמימות מרגישה את ההנאה שבחיבוק של הבת שלי נעים ליטוף, תנור מחמם שיחרור פתיחת בגדים לוחצים יחפנית את מפרשנת לי? וכמה נקודות קיבלתי?
לקח לי זמן בגלל עומס היימים האחרונים והנה גם אני הגעתי לפתוח ולקרוא את הוראות משחק המילים של יחפנית - ממש הלהבתי וגם מהתשובות של המשתתפים האחרים והרי מילותיי רשמתי די מהר והתחושות הראשוניות הן: בית - גג אדום - הכיף שבבית עם המשפחה שלי אהבה אמא שלי, הילדות שלי - החום שבבטן כשאני עם האנשים אהובים עלי אמא אמא שלי הרבה אהבה צבע ארגמן אבא אבא שלי, אבא דני (האיש שלי ואבי בנותי) עבודה פטיש אנשים עובדים ובונים בנין בית חולים ללבן ו -|