מילים, מילים,

מילים, מילים,

הראש מבולבל, ודמעות חונקות את הגרון, כול מילה שתאמר תגרום לפרץ של דמעות וכאב עמוק שאני שומרת בתוכי, הבדידות הזאת יום אחד תהרוג אותי לא מוצאת מנוח, עוברת מיד ליד ושום קשר לא מצליח לא מצליחה למצוא אהבה המרדף אחרי החום, המגע מעייף ......( עוד קשר נותק בלי הסבר) ואני נישארת עם השאלות הגדולות .....למה????

טאהל

New member
תשובה הגיונית לשאלתך:

בדידות - הפחד להיות לבד . נולדנו לבד ונמות לבד . לקבל את העובדה שאין דבר בטוח בחיים האלה . עובדה . ואם אין את מי לאהוב .. נשאר לאהוב את עצמך . זה כל כך כייף ..תנסי. מה שאומרים זה קורה כי .." אתה צריך ללמוד לאהוב את עצמך קודם". משפט מעצבן , לחשוב במקום להרגיש ..זה תמיד מעצבן . אז להגיד תודה על מה שיש , על רגעים של אהבה . . להרגיש אותם במקום לחשוב על מה יהיה ..כי כל הבטחה בסיסה הבל מותר הכל גם לחפש בחירה שלך להבין סוף סוף ..ולקבל את עובדות החיים או לבחור באשליה שסופה להתנפץ לאהוב את עצמך הכי הכי אם אין את מישהו אחר . תנסי זה נורא כייף

ה מוזה

New member
מילים שמנסות לגעת ..

בשק הדמעות שלך.. השק שנעלת וקשרת כל כך חזק תני למילים לגעת לך שם .. בכאב העמוק כדי שדמעות יוכלו לצאת מהשק .. אל תשמרי כאב בתוכך . דמעות שקופות .. של צער וכאב שוטפות את הרגש כמו גשם ראשון .. תני להן לשטוף לך את הלב כדי שפרח חדש יוכל ללבלב בדידות היא רק הרגשה של הלב ביום בו תחושי שאת לא לבד כי סביבך עולם שלם שעוטף אותך באהבה זה היום בו לא תחושי בדידות מלאי ליבך באהבה אל תרדפי אחריה היא לא אי שם בחוץ היא בתוכך כמו כל דבר בחיים מה שרודפים אחריו מעולם לא לנו יועד מה ששלנו - יימצא קרוב ללב כשפרפר עף לנו מהיד תמיד נתהה למה .. ואולי .. פרפרים הם חופשיים ולא תמיד נשארים אך הם משאירים לנו בלב מלבד העצב והכאב הרבה רגעים קסומים . מתבוננת ... אולי זה הזמן שאהבה תרדוף אחריך - ולא את אחריה ברוכה הבאה
למכתב ...

למעלה