מילים מרפאות ? כן, הן מרפאות !

conatus

New member
מילים מרפאות ? כן, הן מרפאות !

מילה היא תרגום של רגש ורגש הוא תרגום של תרכובות כימיות. מילים גורמות להתעוררות רגשות ועל ידי כך לריאקציות כימיות ועל ידי כך לריפוי. חשוב לשים לב למילים שאנו בוחרים להשתמש בהן ביומיום וחשוב מאוד לשים לב לשיחה הפנימית שלנו. ביי

GINA1

New member
כמה נכון ../images/Emo74.gif

תודה תודה זה בדיוק מה שאני צריכה לשמוע ולחזק להתראות

smile2life

New member
כוחה של המילה

למילה יכולת אנרגטית רבה ואנו רואים זאת כבר מאות ואלפי שנים - אם ע"י הקבלה, או ע"י מזוזה, או ע"י תפילות שונות (ואני חילוני לגמרי) ואו ע"י סתם ברכה. תחשבו על המבט של אהוב\ה או אחד ההורים שלכם כשאתם אומרים "אני אוהב אותך"... דמיינו והבינו את משמעות כוחה של מילה, או כיצד ילד קטן מרגיש כשמנחימים אותו כשנפל וקיבל מכה בברך או חתול שמרעיפים עליו אהבה או כל חיה אחרת. למילים יש כח לרפא אבל גם להרוג והריפוי עדיף אין מונים על על ההרג. יהללוכם מלאכים, מני

המפתח הוא הכוח

מילה לכשעצמה אינה עושה מאומה. השימוש בה, אותו כוח, יכול ליצור את הטוב או את הרע. מכאן שהריפוי הוא באנרגיה שנשלחת מהמבטא את המילה, או זה שכתב את הטקסט. פאול

רגש הוא תרגום של תרכובת כימית?

רגש הוא תמצית ההוויה, הפעימה של הלב האלוהי. האהבה, שהיא מה שהאלוהות "מרגיש/ה" ללא הרף, הפכה בעולמנו הדואלי לתערובת של פחדים, כאב, כעסים, ייאוש ועוד, כחלק מתהליך הלמידה האנושי. כל אוסף הרגשות שלנו, מהטהורים ביותר ועד למפוחדים ביותר, באים לידי ביטוי במישור הפיזי. כלומר, יש להם ביטוי בגוף שלנו - החל מתרכובת כימית וכלה במחלה - וכלה בכל מערכות היחסים שלנו - עם אנשים, משפחה, בני זוג, עבודה, כסף ועוד. להפוך רגשות לביטוי של תרכובת כימית זה תמצית הבורות המדעית והניסיון של המדע לשלוט במשהו שלא ניתן לשלוט בו. אתה יודע איך אטלנטיס נחרבה? בדיוק בגלל החשיבה הזו1 שחר.

קרנוש20

New member
רק רציתי להדגיש

שכמה שנדבר ונחשוב חיובי ככה גם נרגיש ושאתה צודק! ושצריך להיזהר במילים שאנחנו מוצאים מהפה, אנחנו יוצרים את עולמנו!

למעלה