מילים משלה

שרון07

New member
מילים משלה

היא בוכה, קשה לה לעצור את הדמעות הן אינן נשלטות, אלא שולטות בה, מנהלות את חייה היא יודעת שהזמן לא יפחית מהכאב אבל הוא ייבש מעט את הדמעות היא לא תארה לעצמה שחייה יסתיימו כך בלי להשאיר עקבות היא לא הספיקה כלום, היא מאוד צעירה גם אם לא בגיל, אז בנפשה, וברוחה. מוקדש לכל מי שאיבד.

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

הי שרון מאוד נוגע מה שכתבת. חיבוק גדול.

שרון07

New member
אמרו לה שיהיה בסדר

כשרופא אומר, יהיה בסדר, למה הוא מתכוון? כל כך הרבה פעמים אני שומעת שרגע לפני, אמרו הרופאים שיהיה בסדר למה הם מתכוונים?

שרון07

New member
../images/Emo168.gifתודה רבה

בזמני החופשי אני לעיתים מבטאת את הכאבים, הכעסים וסתם תחושות בשירים, או הגיגים. ורציתי לשתף....

bali

New member
מנהל
תודה לך שרון

אני כל כך מזדהה... כל כך מתרגשת. תודה שהצלחת לשים במילים את כל מה שאי אפשר להגיד.

שרון07

New member
המילים הן מילים של כולם../images/Emo41.gif

לכל אחד מילים משלו לכאב ולצער שבתוכו לא כל אחד יודע לשים את המילים בסדר הנכון אבל, כל אחד יודע שהוא או היא מרגישים הרגש הזה, הוא שמרגש, הוא שחונק הוא שעושה את החיים האלה למה שהם לטוב ולרע! לו רק יכולנו כולנו לנתב את הרגשות שלנו בדרך שלנו אזיי מילותינו היו מדוייקות.

מה שיפה....

שיש די מילים ועוד יותר מזה רגשות. כולם מרגישים, עצב וכאב, אהבה ושמחה, לא לכולנו היכולת והכישרון להעביר זאת במילים. אשרך שרון שיש לך את היכולת לחבר מילים לרגשות, ואשרנו אנו המסוגלים לקחת את המילים שלך אל הרגשות שלנו. תודה לך שרון על המילים גלי

שרון07

New member
אל לך להודות לי, כי אם למי שהמציא

את המילים, את השפה, למי שהמציא רגש ונתן לנו היכולת להתבטא אני שמחה שיכולתי במעט מילים לתת אולי מקום לרגש להתארח אנו זקוקים למילה טובה, לליטוף כדי לרפא את הפצעים שהחיים שלנו עלולים מידי פעם לפעור בנו, בעורנו ובעור נשמתנו, כמו שכלב מלקק את פצעיו כדי שירפאו.

למעלה