מילים קטנות, כאילו געגועים

אופס...

New member
מילים קטנות, כאילו געגועים

לא בודד רק מחכה שיתפנה מקום בחלום שלך שאוכל לבוא אליו להתעטף בערפל כמו אחרי הגשם הקשת. *** בדיוק עכשיו כוכב נפל אל היכן שהיינו קודם וגופו החם שניתק מן השמיים שלו מסמן את המקום שבו כבינו שנינו. *** לפני שקראתי בשמך היית רק תנועה באויר כשקראתי באת והפכת לפרח שלי קראי גם את בשמי כדי שאתאים את עצמי לצבעים שלך לניחוח. כל אחד רוצה להיות למישהו משהו שלא שוכחים. *** את יודעת? יש במפת השמיים עקבות שנשארו של כוכבים שנעלמו לפני שנות אור ואולי אני רק סימן של כוכב אולי הזיה. *** אני חלום תלוי מעלייך יודע שדיני נחרץ להעלם בהיפקח עינייך. אל תתעוררי אני מבקש אל תתעוררי אני רוצה להישאר לכוד בין עפעפייך.

געגועים אליך

בחלום שלי התפנה מקום בוא אלי אעטפך בחום מסביב אדליק ריבוא כוכבים אותך אעטוף בניחוח ופרחים ותהיה לי מישהו שאני לא אשכח ואת עפעפי לנצח לא אפתח ותשאר בהם לכוד לעד לעד. }{ אז מה אם גם זה שמאלץ ? והוספתי קצת שטוזים למטה :)))

בחלומותיי

מקום למילים מכוכבים, לכוכבים נופלים. בחלומותיי, אתה קורא בשמי, צבעוני וניחוחי. בחלומותיי מפות צבועות באור וסימנך זוהר. בחלומותיי אתה תמיד נמצא לכוד בין עפעפי. והבוקר בא- ואתה..... אינך.

אופס...

New member
אינני...

כי ידעתי בוגדני הוא החורף ועליו נשברים טרם עת ובעלות האור הייתי חומק מפניו, מפנייך: עוטה מסיכה כגנב חומד וחומס וחומק ואת לא היית סולחת לחמדנותי לחמקנותי כי לא אותי ביקשת.

למעלה