מילים של שירים של קים !

לא בוכה

מילים ולחן: דודי שרון הרבה ימים עברו מאז שאמרת מה שעבר עלייך עוד לא נשברת גם חודשים לו רק נספור ביחד מילה שלך גבר כבר שווה לתחת הגיע הזמן כבר לשבור את הקרח אולי זה הזמן שתביא לי עוד פרח אם לא תיתן לי עוד רמז קטן הלך לחפש עם אחר את המזל פזמון: לא , אני לא בוכה סתם התרגשות ממילות אהבה להסתובב בכל העולם יש הרבה דגים ואני לא הים

אל תלך

מילים : דודי שרון ונתי נתן לחן: דודי שרון אני שוחה לי הלאה על הגלים הכי גבוהים וגל נוסף, תחושה של פחד שבלעדייך אין לי חיים השמש זורחת למעלה להקת יונים נודדות ואתה נמצא למטה בדרכים שונות אל תלך בדרך שלא אמנת אל תלך חזור אלי, חזור הביתה אל תעלם לפני שהספקת לקיים את מה שהבטחת אל תלך אל תלך אני פוסעת חרש מחפשת לי תשובות החיים זורמים בקצב לכולם יש בעיות ברחוב פוגשת גבר שמזכיר לי נשכחות ובורחת מבוהלת לא רוצה לטעות מחבקת אותך חזק בחום מן החושך שוב עולה האור אם אתן לך ללכת לעולם לא תחזור

נוסעת להוליווד

מילים ולחן : נינו אורסיאנו וברזוליק כמו סרט בשחור לבן הפכת להיות מיושן המצלמה מצלמת עוד סרט בנאלי והוליווד מחכה לי בוא נגב את הדמעות ואמור להתראות המצלמה מצלמת תמיד מה שבא לי והוליווד מחכה לי פיזמון: הוליווד , אני נוסעת להוליווד כשתסיים את הריקוד אתה תרגיש אבוד הוליווד , רק שלא התעורר פיתאום תשאירי גם לי מקום ניפגש בחלום כמו סרט בכחול לבן ואל תיהיה כל כך רגשן המצלמה מצלמת עוד רגע בנאלי והוליווד מחכה לי כמו סרט מדע בדיוני שהכל לא ניראה הגיוני המצלמה מצלמת עוד רגע אנלי והוליווד מחכה לי

שלך לעולם

מילים : נתי נתן לחן : דודי שרון כל הזמן שעבר לא ימחק הכאב מתקתק השעון וניקרע לי הלב אהבה יש אומרים זה בעיקר לחלום אז למה אותך קשה לישכוח היום כמו בכל אגדה היתה התחלה ניפגשו מבטים והיתה רעידה ולילות בלי שינה וימים של תקוה שהכל מסביב משדר אהבה פיזמון: אני שלך לעולם אתה שלי לתמיד אני אוהבת אותך לא משנה מה נגיד זה לא קרה ביגללך זה לא ניגמר בגללי אולי זה רק הגורל אולי ביכלל צד שלישי החיים ממשיכים כך אומרים לי כולם אז מדוע קשה לי לחייך לעולם מיכתבים ושירים , מתנות מזכרות שוב עולים זיכרונות לא נותנים לי לחיות מעבר: תישאל את עצמייך מי משנינו טעה ותראה שאני עוד לך מחכה תקום ותראה שזה לא אשליה אתה ואני זה סיפור אהבה

נערה עובדת

מילים ולחן : קים קונקשיין בוא כנס לאמבטיית קצף תתפשט רק קודם כסף עכשיו תחכה אני כבר חוזרת תירגע אני לא גומרת רד לריצפה לקק לי תנעל אל תתלהב יש לי כבר בעל בוא אלי תשכב לצידי תיגמור מהר זה לא רציני לא באתי לכאן לחפש אהבה חמש דקות ולגבר הבא אתה תקבל שבע מכות ביזבזת לי כבר חמש דקות בכל מכה שהצליף בשוט אתה תיצרך בקולי קולות אחת ביד שניים במותניים שלוש בצד אח כואבת לי היד הנה חמש עכשיו מגיע בשש אתה כבר ברקיע ועוד מכה כי אני המלכה

מה נתת לי

מילים ולחן: עממי ערבי גירסה עברית: אהוד מנור מה נתת לי, נתת לי אותו נתת לי אותו עד ליום מותו מה נתת לו, נתת לו אותי נתת לו אותי עד ליום מותי מה נתת לי, מה נתת לי קצב בידי ועצב בעיני. מה נתת לי, מה נתת לי יין על שפתי ואש בעצמותי. מה נתת לי מה נתת לי נתת לי אותו עד ליום מותו. מה נתת לו, נתת לו אותי נתת לו אותי עד ליום מותי עופי לך נשמתי, עופי לך נשמתי. מה נתת לי, מה נתת לי צעד לרגלי ורעד בעורקי. מה נתת לי, מה נתת לי להט בחושי, וטעם לחיי אללה הו אלוהי, אללה הו אלוהי. מה נתת לי, מה נתת לי קצב בידי ועצב בעיני. מה נתת לי, מה נתת לי להט בחושי וטעם לחיי אללה הו אלוהי, אללה הו אלוהי.

שפם

מילים: מיקיאגי לחן: ארן אמיר, דודי לוי, מיקיאגי, רועי שקד ויעקב פיטרו בעיר אחת קרובה מאוד למשכנו של השטן - שטן גדלה ילדה, ספק ילדה תמיד הייתה כמו בן קטן - קטן אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם (ציירי ציירי ציירי שפם)... בעיר אחת קרובה מאוד למשכנו של השטן - שטן גדלה ילדה, ספק ילדה תמיד הייתה כמו בן קטן - קטן אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם אז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם ציירי לך, ציירי לך, ציירי לך שפם (ציירי ציירי ציירי שפם)... בעיר אחת קרובה מאוד למשכנו של השטן - שטן גדלה ילדה, ספק ילדה תמיד הייתה כמו בן קטן - קטן (ציירי ציירי ציירי שפם)...

אתה

מילים ולחן : קים לשבת מול ראי גדול להתחיל הכול מהאתמול לשחזר דברים טובים שלחשת לי ולעוד אנשים כל היום רק משקר את האמת אף פעם לא אומר עם היית אתמול עם מי שיחקת בחול אתה בוגד ברמה אתה שקרן מוצהר אתה סתם מיותר כל הזמן ניפגש עם אחרות ונותן לי רק לחכות שאולי היום זה תורי שעכשיו זה אפשרי

EMANUELA XD

New member
חחחחחחח מגניב מעבירים ציוד מהקומונה

בכייף אפשר להביא כל מה שרוצים מהקומונה הקומונה תישאר בליבנו לנצח ותודה על המילים לשירים יום טוב לכולנו

אילנה112

New member
בוקר טוב לכולם ,אורטל יופי של "עבודה"

אפשר לפרסם כל דבר שלא משתנה מהקומונה ע"ע מילים של שירים

למעלה