מילים של שיר

htzav

New member
מילים של שיר

מחפש את המילים של "שיר לאשה השניה (הגיטרה)" מתוך "החומרים שמהם עשויה האהבה" תודה מראש

glitter8

New member
המילים

את האשה השניה בחיי ושניה את שומעת צחוקי ויגוני את השניה השניה של חיי ואין איש יודע שאת ואני את האשה השניה בחיי ויפייך השני כנ אחר וקסום אסור לביט בך יותר מדי ושמך הקצר עוד אינו לפרסום את האשה השניה של חיי ושניה תחכי בלי קנאה ותלונה שאגיע אליך מקצה ליילותי לרגע אחד בו תהיי ראשונה

TheBlueFairy

New member
גם אני צריכה עזרה...

בשיר שלו ילדותך במנהנטון (מקווה שרשמתי את זה נכון.. פשוט אף פעם לא הולך לי) אני לא מבינה מה ההמשך של המשפט הבא... "אריה שואג מתוך שמים כמו סוסוים כחולים תשוקה דוהרת בואי תקצרי לי ....?" מה הוא מבקש ממנה?

TheBlueFairy

New member
סמים נראה לי יותק ריאלי

עשב לחיים... נראה לי מתאים יותר גם לשיר.... לויודעת

אפרופו מילים...

סתם בא לי לשאול אם למישהו בא להמשיך (בצורה בה עשתה לא אורחיטה החמודה בזמנו) את השיר שביקשתי אז... אני אודה לכם מאוד חג שמייח!

המשך שבוע נעים וסליחה שלא עניתי

כל החג לא היתי בבית. השיר הוא UM RAMITO DE VIOLETAS. הכתיבה היא עברית ספרדית ללא תרגום. ואני אתן דוגמא - למשל סבתא=SAVTA מיטרייה=MITRIA כן=KEN תודה רבה מראש

TheBlueFairy

New member
למה לא?

ואלי השימוש בסמים פה בא למטאפורה מסוימת.. כמו פשוט משהו שצריכים ולא יכולים לבעדיו... כי בשיר הזה הוא בסוף מודה שכל הזמן הוא רודף אותה אין לו שקט והא לא יכול בלעדיה...

sarita4

New member
אם שמת לב

אז השירים של דיויד זה בדרך כלל על אהבה על שלום ולא על סמים (בשביל לעשות מהומה)

TheBlueFairy

New member
כן שמתי לב לזה...

אז איך את מסבירה את המשפט "בואי תקצרי לי עשב לחיים"?

glitter8

New member
לדעתי....

זהו רגע ארוטי משהו.. דמייני לעצמך את הסיטואציה בחורה "קוצרת" את זקנו של אהובה, פניו הופכים להיות חלקים ונעימים למגע ומכאן...השמים הם הגבול.. ועד כאן השיעור בספרות... חג שמח ענבל

למעלה