מילים

מילים ../images/Emo11.gif

האם יש השפעה למילים של אחרים עליכם- כלומר נניח ואתם מתייעצים או מספרים בפורום זה או אחר משהו ומה שכותבים לכם די פוגע בכם- האם תקחו את זה ללב או תראו בזה תגובה של מישהו שסה"כ לא ראינו ואולי לא נראה והם סה"כ כינוי מבחינתנו

thankful

New member
זה נכון , במיוחד אם כותרת ההודעה

או תוכן ההודעה מלווה ב -

אופיפה

New member
פעם אולי ..

הייתי נפגעת ממש. היום כמעט ולא לוקחת ללב. מיותר! וחוץ מזה אני משתדלת להיות חביבה לאחרים , כך שאין סיבה שיענו לא יפה. חיוכים.

BellA עלמה

New member
ולמרות שלמילים כן יש משמעות

(וירטואלי) אני משתדלת לא לתת להן לפגוע יותר מידי.

reedgreenwhait

New member
ועוד איך...

אני לוקחת ללב, אפילו יותר מדי... פעם בכיתי כי קיבלתי בתגובה על שיר שלי שאני משוגעת (זה היה לפני שאני בעצמי הבנתי שאני משוגעת)...וזאת רק דוגמא אחת קטנה, יש הרבה כאלה.

אופיפה

New member
הומור עצמי ...

והומור בכלל זו דרך מצויינת באמת להתמודד עם זה.

someone121

New member
לצערי, כן...

אולי אני רגיש מדי... אבל, לפעמים, קשה שלא להפגע ! ( למרות ,שלפעמים, מי שפגע בך בכלל לא התכוון לפגוע...)

מילים ותגובות

ראשית שלום.אשמח להיות חלק מכאן. שנית כשכותבים ומשתפים יש לצפות לתגובות תומכות ותגובות ציניות. מובן הצורך לשתף מכיוון שתגובות תומכות מייעצות מאוד עוזרות. יש רק לקחת את התגובות הלא עניניות ולזרוק לפח.

BellA עלמה

New member
יש משפט באנגלית

שאומר the pen is mightier then the sword לפעמים מילה יכולה לפגוע יותר ממכה פיזית

תלוי באיזה פורום

כמו הנושא כך גם הרמה שונה בכל פורום! בפורומים רצינים אנשים רצינים אז יש הרבה חשיבות למה שנכתב. לפורומים מצחיקים ההתיחסות בהתאם. לפורומים בנושאים קצת יותר ברברים לא צריך לנחש איזה סוג אנשים תמצאי. כל פורום לגופו.... אך יש לציין שבפורום הזה ההתיחסות לנכתב היא מאוד רצינית וענינית... כבוד לחברי הפורום.

למעלה