מילים

יאיר24

New member
מילים

בית - מנגינה עם שלווה..........היקף היולי לגוף ותנועה ממול אהבה - קצב בטוח............ציר האמצע מתרונן אמא - הזנה, ברכה.............טבור, אמצע קודקוד צבע - רטט וטעם משובח..........צבעים משתנים ועקומות מנדלברוט אבא - "מצביע", כיוון...........התבהרות ממרכז הגוף עבודה - מסתבך, דו ערכי..........נוקשות בשכמות רכות ועוצמה בידיים בית חולים - מקום לראות את יחס החברה למשמעות האדם והתהוותו...חמלה אשתדל להמשיך מילים - כמו אפשרות לדור בין ענפים כמו שירים מתנגנים בלו תווים כלים למחשבות וספרים אהבה מתנגנת במעמקים ומחשכים תודה מתרוננת בלא משים אמונה מתגבשת מכל חומרים לאהוב את המילה כמו ברית של מילה בה אין תוכחה יש בה ראיה ומפוכחה בחר בדרכך ולך אל עצמיך מומלץ מאוד להפוך ולהפוך. מעניין לראות את האסוציאציות והתגובות. מעניין אותי לראות אותך יחפנית מתהפכת בין משמעויות. לדעת כי הרצון הבסיסי כל כך ל - ח ו פ ש מתמצא בצורה הפוכה כל כך באסוציאציות שנחשבות בסיסיות כמו בית אבא אמא.... אלו נוקשויות אנחנו צריכים כדי להבהיר לעצמינו היכן אנחנו מנתבים את הזרימה. ואהבה שהיא מקסימום של חופש הופכת לתלות ומעיקה. באהבה יש את הבחירה הגבוהה זוג הינו חופשי יותר בכל פרט בו מאשר כל יחיד. וזוג אינו רק האשה והגבר (כבר דיברנו שם) זהו מעשה האהבה עם הרגש איתו אני רוקד בתוך גופי. מה אני יוצק אל עצמי עם כל הצידוקים שמצאתי והחברים שיאשרו לי. חבל. ומילים כאן מאשרות לי כמה אילם אני לעומת כוח החורבן שבי ובאשר מולי. ומחפש את הדרך בה אפשר להבהיר כי יש דרך ויש מוצא. יש כלים ויש תוחלת. ולכל אחד יש הדרך שהיא רק לו ואין מי שיכול לאמר לו לך אחרי. שבת שלום

למעלה