מילקי, שתי הליידיות, בחורונת, קופיפה, היי,

מילקי, שתי הליידיות, בחורונת, קופיפה, היי,

מיצי, וכל מי ששכחתי - מה שלומכן היום? אתן שותקות יותר מהרגיל... מקווה שהיום עובר לכן בנעימים. תעדכנו!

היי48

New member
היי אלומונת,

אני קצת קווץ', לא מרגישה כ"כ טוב, אבל ב"ה זה כנראה רק צינון כרגע, מקווה שיעבור מהר ושלא יתפתח למשהו מעבר, אז אני באמת קצת שותקת יותר מהרגיל-גם במציאות כי כואב לי הגרון וגם וירטואלית כי אני קצת עיפה.

מצטערת שלא הגבתי בשרשור שלך, הלואי שהיה לי מה ליעץ, אבל אני יכולה רק לאחל שהדברים ישתפרו ולשלוח

תרגישי טוב, מתוקה

שולחת לך מלא חיזבוקים (חיזוקים+חיבוקים) כדי שתרגישי טוב.
וזה בסדר, לא חייבים להגיב לכול, מספיק חיבוק, באמת שזה הרבה בשבילי
.

היי48

New member
תודה רבה מותק,

וברשותך אני חושבת שאני גם אאמץ את המילה חיזבוקים, אהבתי!

היי48

New member
קראתי עכשיו את ההודעה שלך,

אני רואה ששתינו קווצ'יות היום. נראה לי שיש מצב שבגלל שאת עובדת הרבה לאחרונה, ובנוסף גם מתחילה בקרוב את הלימודים ועוברת דירה, הגוף שלך די התעלם מזה שאת צריכה לעשות שעות נוספות ואמר לך "נה נה נה נה נה!!!!! החלטתי שאני רוצה לנוח ואת תאלצי להתמודד עם זה!!". או במילים אחרות: תשישות ופסיכוסומטי. וכל זה מבוסס כמובן על הידע הלא קיים ברפואה שלי מ Not Existing University, אבל נראה לי שיכול להיות שיש בזה גרעין של אמת (אולי גם לגבי??).

ואני חייבת להוסיף שזה ממש לא קל להיות אחות של מיצי סיינפלד, אני ממש מרגישה לחץ לנסות להיות מצחיקה כמוה כל הזמן, אבל מצליחה לחשוב רק על בדיחות קרש כמו Not Existing University. ככה זה כשיש סלבית במשפחה...

והחלמה מהירה לך!

מיצי2013

New member
פחחחח... סלבית עאלק

את היי גייטס, החכמה במשפחה.... כשאת תעשי אקזיט ותקני את האי איפה אני אהיה?! במופעי סטנד אפ בסאבוואי בניו יורק?

ולגבי הפסיכוסומטי, כנראה שבאמת אין לי ברירה. צריך לנוח. ירידה לצורך עלייה

היי48

New member
כשאני אעשה אקזיט

אני אקנה את Universal Studios ואתן לך לנהל אותם, ואז את תעשי סרטים עם סטיב קארל וג'ים קרי

מיצי2013

New member
השקט שלפני הסערה?

סתם....
אני שותקת אבל האמת שהיום בפנים בא לי לצרוח. לא יודעת למה אני כ"כ עצבנית וחסרת סבלנות בימים האחרונים, תסכול פנימי כזה ועומס של משימות. לא הייתי מרוכזת היום והייתה לי בחילה וכאב ראש, אז יצאתי מוקדם מהעבודה כדי ללכת לנוח. (וזה אחרי שאני כל הזמן מנסה לעשות כמה שיותר שעות נוספות, ממש אפקטיבי כשאפילו את השעות הרגילות אני לא מסיימת). בכל מקרה הכנתי לעצמי אוכל טעים ואני מתכוונת לבלות את שאר היום במיטה ולנסות להרגיע את החוסר נוחות הפיזי והמנטלי הזה.

מה קורה איתך אלומונת?

בואי תצרחי אתנו!

אולי נקים איזו קבוצת צרחות? אני ממש משתוקקת להקיא את עצמי בצרחה משחררת...
תרגישי טוב, ואני שמחה שהכנת לך אוכל טעים!
ואני... פתחתי שרשור על עצמי

רע לי.

מיצי2013

New member
צרחות

רגילה כ"כ לשתוק ולהפנים את הכאב פנימה, שאני די בטוחה שפיזית אני לא מסוגלת לצרוח
(אולי רק על כמה בני משפחה שאיתם תמיד מתקיים השילוב הקטלני שבו אני בונה עצבים ומרגישה מספיק משוחררת כדי להוציא אותם).
אולי אם היה אייקון לצרחות היה אפשר להשתמש בו לרווחת כולם....

בכל מקרה כתבתי לך גם בשרשור שלך.
רע זה לא כיף.

Lady Stark

New member
חושבת שאפשר להגיד

שכולנו קוועץ׳?
איך נקרא לעצמנו?

הקוועצ׳יות
הסמרטוטיות
העצבים החשופים
האנהדוניות
כלבות אשמורת
Dumb and dumber and dumber and dumber
?

מיצי2013

New member
המשובשות כימיקלית/נפשית/גופנית/רוחנית....

מנטלית פסיכולוגית פסיכיאטרית נוירולוגית

חלק מהזמן לא מרגישה כך אבל-הנפלאות/המופלאות

אולי לא ממש מרגישות כך אבל לפחות השם יהיה טוב

איזה חמודה

אני בהדחקה של המציאות בעיקר, לא בא לי יותר מדי לעשות, ולא עושה באמת יותר מדי.
מרגישה לא מאופסת, ואם לרגע נזכרת במציאות...אז...נהיה רע
אז מדחיקה..

למעלה