מים איכותיים בברזים שלנו

fireman

New member
בהחלט בשורות טובות

מעניין איך זה ישפיע על חברות המים המינרלים....והאם צרכני המים המינרלים "יקנו" את זה ויוותרו על הבקבוקים?

amit1270

New member
אני לא בטוח שזה ישנה הרבה.

ככל הידוע לי הטעם הרע של המים מגיע מהצינורות בדרך.

nagu

New member
האמת שזה תלוי במיקומך במדינה..

אישית, אצלנו (בצפון..) איכות במים היא נהדרת.. אני יותר אוהב לשתות מים מהברז מאשר מינירליים, מה גם שמי הברז מכילים פלוריאד שטוב לשיניים!

פלואוריד יש גם בנביעות...

ובשביל שיניים טובות המציאו את המשחת שיניים. הפלואוריד במקורות הוא סתם מפעל לייצור כסף.

גם בירושלים המים לא רעים בכלל

אבל פעם אחת בחיים שלי שתיתי מי ברז בגוש דן, נדמה לי ברמת גן באיזה בית(ועוד שתיתי בשלוק אחד ככה שאת הטעם הרגשתי רק שנגמרה הכוס) וזה הייתה חוויה דוחה עד כדי שלא יכלתי לטעום מים חודש בערך ושתיתי רק קולה.

naps

New member
בירושלים??

אני במקור מכפר סבא שלא שואבת מהמוביל הארצי והמים אצלנו ממש טובים. כל החיים שלי שתיתי מים מהברז. עברתי השנה לירושלים כדי ללמוד ומאז- רק מים מינרלים. המים פה בלתי ניתנים לשתייה בעליל. הרבה יותר גרוע מרמת גן לדעתי, למרות שגם את המים שם לא הייתי שותה, בביקורים אצל סבא וסבתא שגרו שם.

amit1270

New member
צודק ולא צודק.

ירושלים עיר גדולה - יש בה אזורים שהמים באיכות גבוהה ויותר טעימים ממים שקונים בבקבוק (אצל הוריי למשל), אזורים עם מים קצת פחות טעימים (איפה שאני גר) ואזורים שהמים בלתי ניתנים לשתייה.

naps

New member
אני בגבעה הצרפתית. לא יודע איך זה בשאר העיר.

sandbird4

New member
שטויות, מים מהברז הם תמיד בריאים

הכי טיפשים הם אלה שנוסעים לצפון וקונים מים מינרלים כי בצפון המים בברזים הם מים מינרלים.

למעלה