מים אפלים

Jimmy19

New member
מים אפלים

לפניי כשבוע הלכתי לסרט "מים אפלים" ורציתי להמליץ פה לחובבי סרטי האימה לא ללכת הסרט מנסה לחקות במדוייק את הצלחתו של ה"צלצול" אם זה בשחקנית הראשית "גניפר קונולי" שמזכירה בטירוף את נעמי ווטסון אם זה בצלילים החורקים שבעצם מאפיינים כמעט כל סרט אימה שיצא בחודשיים האחרונים והמים ואפילו בסוף יש אייטם שמזכיר את הבאר מהצלצול והצילומים האפלים והקודרים אבל זה לא משמפריע לי הסרט פשוט לא הפחיד הוא היה יותר סרט עצוב שמתרכז בטרגדיה לא היו קטעים מפחידים הפתיחה הייתה מאוד מרשימה ומבטיחה אבל המתח לא רק שחזר על עצמו דברים פשוט נמתח יותר מדיי ולא היה שום מיסתורין אני לא נהניתיי מהסרט אבל אשמח לשמוע ביקורות נוספות של צופים נוספים

את לא הראשונה שלא אהבה את הסרט

אך למען ההגינות אל תשווי בין נעמי ווטס [בלעעע] לבין ג'ניפר קונלי [
] כי שתיהן שונות לגמריי... ומובן שמים אפלים מזכיר לך את הצלצול... מקור שני הסרטים ביפו והעיבוד האמריקאי שלהם הורס כי לאחרונה ראיתי את מים אפלים בגירסא היפנית ואהבתי דווקא... אבל דעתי משוחדת.

montu

New member
חבל שלא אהבת...

אני מאוד מאוד מאוד אהבתי. אין בו הפי אנד מעאפן וקיטשי כזה כמו בצלצול. ואני אוהב גם את נעמי ווטס וגם את ג'ניפר קונלי (
על שתיהן). אני יותר אהבתי את מים אפלים מהצלצול.. העלילות באמת דומות אבל מים אפלים יותר חזק לדעתי. ואולי הוא לא היה ממש מפחיד אבל לדעתי הוא היה ממש טוב
בכל מקרה אני דווקא ממליץ ללכת!

כבר הקטע שקישרו את הסרט לצלצול

רמז שהסרט לא יהיה משהו. אבל עוד לא צפיתי בו....אז באמת אין לי מושג

montu

New member
הוא באמת דומה לצלצול אבל לדעתי

לפחות הוא הרבה יותר טוב.. אין בו את הקיטשיות המעאפנה שיש בצלצול..

למעלה