מים בטוחים

gabi1234

New member
מים בטוחים

מים בטוחים מאת גבריאל יום אחד אפגוש אותך אראה אותך אבט בים שבפניך. ניראה קפוא וקר אך אביט יש לנישמתך ביופי שמבעד לגופך. אתקרב. כבר כמעט מגע הלב דופק, ועוד שניה... והינה, אני חש את גופך מחבק ולא מרפה ומקרב את הפה
... והשמש עולה,
גאולה בדם רוצחת את הרגע ועוד שניה הכל תם ואתה לי נעלם... לגלים שבים... ואני כבר לא יכול לחזור... למים...
באהבה למישהו... המישהו הזה יודע מי הוא.

gabi1234

New member
ישר

תיקון קטן בבית הראשון "...ואביט יש לנישמתך..." זה "...ואביט ישר לנישמך..."

מורן א

New member
כמה קרוב, ככה כואב

מקווה שהמישהו אוהב בחזרה, או לפחות יודע להעריך עד כמה אתה. מורן

gabi1234

New member
סוף עצוב...

אני והוא כבר לא ניפגש זה בטוח... הפגישה הזו תישאר בגדר יום אחד... לפני כמה ימים בערך חתכנו... את יכול לקרוא את כל הסיפור אם מעניין אותך בפורום גאווה תחפשי שם הודעה בשם "ארון קבורה לחיים".

sd 3

New member
הגלים שבים מתנפצים אל החוף

ובים גולש לו עלם צעיר.שאת הגלים מכיר גם מכיר.ועל החוף ליד סוכת המציל יושב לו עוד נער וממתין,ממתין לנער איתו בטלפון הוא מרבה לדבר אבל הנער הזה הוא שובב וממזר.ואת הפגישה הוא דוחה עד אין קץ, והנער יושב לו עם גיטרה ופורט והשמש החזקה אותו לא מניעה והוא יושב ויושב ומחכה לשוו כי העלם אותו לא יפגוש לעולם,העלם עובר ממש לידו ועני הנער בו ניתקלות אך הנער לעולם לא ידי כי העלם הוא אותו האדם לו הוא מחכה למרבה הצער לשוו,כי העלם הוא עמוק בארון ואותו דווקא הוא בחר לא ליראות.אז אדון גבריאל הניכבד זיו השמש הוא לא נער רע.אבל אותו לעולם לא תדע.

למעלה