מים גנובים מתוקים..

אורמור

New member
מים גנובים מתוקים..

עד לפני שלשום וחצי-היינו זרים החלפנו שורות וארגנו שירים ובעולם הנט והצ`אט בו מימד הזמן -לא אמת נרקמה ידידות וגם חשק ננסך משני צידי הזכוכית של מסך לבבות החלו מאיצים פעימה נשימות התגברו ונולדה כמיהה וכששקעה השמש במערב ושמי תכלת קושטו באלף כוכב נפגשו אנשים בין מרכז לצפון ולצלילי שירים של נורית גלרון חייכו אט אט ,לא השפילו מבט אהבו השניים את מה שניבט מה שאמש היה רק מילה כתובה הפך באחת לליל אהבה סערות נחשולים וגלים בתקו מבוכת בתולים הוא שתה בצמא מיין אהבתה ונקטר אלים הטמיע בה השתרעו חבוקים בשפתיים צמודות והפליגו יחדיו אל חוף התשוקות כשנרדם בזרועותיה לעת שחר שלחה מבט מלטף בנער תוך דקות אחדות ועוד רגעים נרדמו השניים כשהם אחוזים נעורו בעת שחמה הפציע אל בוקר שיש לו מה להציע אמנם עננה חלפה בשמיים כי-כן..גנובים היו המים אך טעמם הממוגג לא במהרה יתפוגג ואל זה המעיין שטעמו -דובשנית מי לא ינהה וישוב בשנית? וגם אם לאושר יש מחיר הרי לכולנו די נהיר עוד נשוב אל החוף פירות אהבה לקטוף...

לך אורמור......

כמה שזה נכון,, תמיד אומרים מה שאסור מתוק יותר.. וקשה קשה להתחמק מזה,, בעקבות מילותייך העלת בי זכרונות שקברתי במוחי ממזמן רגעים מתוקים שהחלטתי לשים מאחורי.. אבל הם צפו שוב,, ומצד אחד אני לא מצטערת על אף רגע ורגע מילותייך מקסימות מתוקות ונכונות והייתי רוצה לשוב ולראות מילים שכאלו פה,,, חוקרת

shoteret

New member
השוטרת כאן - לאורמור

היי סקסי, ראשית ברוך הבא לפורום שלנו שמחתי לקרוא את סיפורך נגעת בי, אהבתי. ממני

אורמור

New member
חן חן שוטרת...מ``סקסית``

חן חן על פירגון..יקירה שמחה שאהבת.. מתכוונת להנעים בשירי רק כאמור תיקון קטן.. אישה אנוכי..ובכל רמ``ח כל טוב אור

shoteret

New member
השוטרת כאן - אופסס

היי סקסית, טוף אז טעיתי תמשיכי לכתוב את אחלה!!!!!!! ואני מבינה שארבל מכירך ממני

אור בו

New member
זרע פיתויי חדר לליבך !!!

סברתי שאת קסמי אהבתנו נשמר בליבנו אבל מתקפת שירייך גוררים תגובתי אלייך... זרע פיתויי בך נזרע וקול החרטה והמצפון לא נשמע, במשחקים אסורים בחרנו לאחר שממין נישואינו התאכזבנו. כל אחד מאיתנו הצהיר הצהרה, כל אחד מעולם אחר בא. את ביקשת סקס טהור, אמרתי:``לא מכיר חיה כזאת`` שיחקת אותה מתירנית ואני,מה זה ,כזה רגיש. טרחת לומר:``אני קופצנית``, מין אישה כזאת חופשית המשיבה לעצמה שנים אבודות של שנות נאמנות ללא פשרות. הזהרת אותי מרגש כמו מאש, ביקשת רק חשק לממש. ואני כזה מין רומנטיקן, גם אם חרמן לא קטן, צחקתי בקול לזאת הצהרתך, ידעתי שאל ליבך אזדחל, את מוחך אבלבל ובתוך נישמתך אתנחל. עוד בטרם מעשה,לפני שניפגש, סם הרגש שטיפטפתי החל בך להיספן. מילים יפות לחשת, בהצהרתך שלך פקפקת, ליין,נרות,וקטורת דאגת שלא יחסרו במפגש- כל הסממנים הרומנטיים הובילו כל מעשי ידייך: התכליתיות ירדה לטמיון והרומנטיקה נישאה בגאון. והנה לאחר לילה מלא סערות אפוף רייחות ותחושות, את,המתירנית,מלאת תקוות ומילותייך מתארות הציפיות לעוד ימים רבים וקסומים ליד חוף הים בחולות זהובים, ומחשבות טובות אלה,אישה! מן הרגש בלבד,ואומר בלי בושה: `סקס ,עם כל הכבוד, תמיד יבוא (אצלי)רק בעקבות...`

ציון ללא מיון

כאחד שכותב כאחד שאמד, כתיבתך לעיני - מעניין, נחמד, אם את כותבת זאת בין רגע, אם את יוצאת מכל ללא פגע, אשמח לראות עוד מפרי עטך, ללא שום קשר למיקום מיטתך. רק רציתי לחוות דיעה, להעניק ציון, ללא קשר לפורום הסקס, או לזיון, לא שאגרש בחורה מוכשרת כמוך ממיטתי, סגנון כתיבתך, מצייר דמותך אל מול דמותי, כן ירבו כמוך בפורום ובצ`ט, ליד מיטתך - הניחי ניר ועט. כתבי עוד בין השפל לבין הגאות, ואאפשר לך להדליק משואה ביום העצמאות. ביי

למעלה