מים וזיקפה

ranziv01

New member
אני וחברתי עושים הרבה אמבטיות וג'קוזי יחד

שמתי לב לתופעה, שאחרי יציאה מאמבטיה או ג'קוזי, הזיקפה יורדת לי ולוקח זמן עד שחוזרת... נניח בשביל סקס צריך לחכות כ15 דקות עד שמתייבשים והזיקפה חוזרת

האם זאת תופעה ידועה? יש לזה בסיס מדעי? או שריטה שלי?

Gu987

Well-known member
אני וחברתי עושים הרבה אמבטיות וג'קוזי יחד

שמתי לב לתופעה, שאחרי יציאה מאמבטיה או ג'קוזי, הזיקפה יורדת לי ולוקח זמן עד שחוזרת... נניח בשביל סקס צריך לחכות כ15 דקות עד שמתייבשים והזיקפה חוזרת

האם זאת תופעה ידועה? יש לזה בסיס מדעי? או שריטה שלי?
הזיקפה מתרחשת על ידי הזרמת דם לאיבר המין. אם יש איברים אחרים שחשוב יותר לגוף להזרים להם דם, לא תהיה זיקפה.
למשל, בזמן ריצה מוזרם דם לרגליים. אחרי ארוחה כבדה מוזרם דם לקיבה. וכנראה שאחרי ג'קוזי מוזרם דם לעור על מנת להפטר מעודפי החום.

ranziv01

New member
הזיקפה מתרחשת על ידי הזרמת דם לאיבר המין. אם יש איברים אחרים שחשוב יותר לגוף להזרים להם דם, לא תהיה זיקפה.
למשל, בזמן ריצה מוזרם דם לרגליים. אחרי ארוחה כבדה מוזרם דם לקיבה. וכנראה שאחרי ג'קוזי מוזרם דם לעור על מנת להפטר מעודפי החום.
תודה.
אבל התופעה שתיארתי של ירידת זיקפה במים קוראת רק אצלי או קוראת לגברים אחרים גם?

Gu987

Well-known member
תודה.
אבל התופעה שתיארתי של ירידת זיקפה במים קוראת רק אצלי או קוראת לגברים אחרים גם?
זה לא קשור למים.
אם סתם תרטיב את בולבולך במים זה לא יפגע בזיקפה. עיפות הבולבול קורית כי יצאת ממקלחת חמה והדם מוזרם לכיוון העור.
ברגע שהגוף מגיעה לטמפרטורה מאוזנת תגלה ששוב הפכת לנינג'ה

dark rider AM

New member
לא רק שזה לא קורה לי אלא הוא גם עומד לי במקלחת כשאני חרמן ומפנטז או כשאני מתקלח עם מישהי והיא מחרמנת אותי

Sharoman

New member
מים חמים לא משפיעים על דופק ולחץ הדם שלנו ולכן לא מומלץ לשהות בג'קוזי מעל 15 דקות ולבעלי בעיות לב לא מומלץ כלל.
למה זה חשוב? כי לחץ הדם שלנו משפיע על היכולת שלנו להגיע לזקפה (לעומת גמירה שמושפעת ממערכת העצבים ועמוד השדרה).
לכן בגדול שהיה במים חמים לרוב יקשה עליך להגיע לזקפה עד להסדר הדופק ולחץ הדם.
לא משהו לדאוג ממנו :)
אם אתם מחפשים פיתרון לבעיה, הייתי אומר שאתם צריכים לצאת קודם מהאמבטיה, לבלות קצת זמן בחיבוק אוהב ואינטימי ורק אחרי שהדופק יסתדר, הזקפה תגיע בעצמה ומשם תוכלו להמשיך ;)

למעלה