מים, מים, מים

חגחנוכה

New member
מים, מים, מים../images/Emo19.gif

עבדתי כ 6 שנים במקום עבודה ציבורי. אופי העבודה עונתי (ספורט). מונה מנהל חדש לתקופת ניסיון של 6 חודשים. התגלעו חילוקי דעות מהותיים הקשורים בהיבט המקצועי, שלא בתחום הידע שלו. הגשתימחאה ותלונה בנוגע לאי סדרים, הקשורים אליו, וכנגד אדם נוסף שהיה בקשר עמו. התרעתי שיש להם כוונה לנטרל אותי מתפקידי על מנת לסלול הדרך לאותו אדם, להשתלט על אותה עבודה שלי. בחודש שעבר הוזמנתי לשיחה אצל המנהל ונמסר לי מכתב על הפסקת עבודה מידית. הטענה של המנהל "ההנהלה החליטה להעמיק שיתוף הפעולה עם אותו אדם, ולכן לא אוכל להמשיך לעבוד באותו מקום. באותו יום נמסר מכתב פיטורין גם למנהל שהיה בניסיון, בשל תלןנות רבות כנגדו. תחתי התמנה עובד חדש והמשכורת משולמת ישירות דרך אותו אדם. פניתי למבקר ונמסר בתגובה שהכל היה תקין, ופוטרתי בשל יחסים עכורים שלי עם אותו מנהל שאף הוא פוטר. פוטרתי מבלי שניתנה לי הזדמנות להתגונן או להכחיש האשמות. ההחלטה לפיטורין ניתנה במעמד צד אחד. שאלתי : האם אפשר לתבוע בגין עוגמת נפש - פיטורין מבלי שניתנה הזדמנות להיפרד מהכפופים לי. כאמור אופי העבודה עונתי ואין לי סיכוי למצוא עבודה עד חודש ספטמבר. חשוב לציין שאין לי חוזה עבודה , ואין מחלוקת לגבי פיצויי פיטורין, ושולם לי משכורת חודש מראש. אודה לתשובתכם.

למעלה