מים עולים מקופסת הביקורת

ברבלה21

New member
מים עולים מקופסת הביקורת

שלום רב לכולם,
אשמח אם תוכלו לסייע רגע לפני הזמנת אינסטלטור על חשבוני, מאחר שבעל הבית הלא סימפטי שלי לא יהיה מוכן לשאת בהוצאות הזמנתו.

גרה בקומה 1, בזמן התקלחות באמבטיה שמתי לב כי המים לא יורדים ונשמע פעפוע מכיור חדר האמבטיה. בבואי לצאת, גיליתי כי הרצפה מוצפת במים שעלו מקופסת הביקורת.
פתחתי את קופסת הביקורת, ניקיתי את ה"ג'יפה", ולאחר שהמים ירדו, פתחתי את זרם המים באמבטיה, אך המים עלו והציפו את החדר שוב. גם פתיחת זרם המים בכיור חדר האמבטיה גורם למים בקופסת הביקורת לעלות. יצרתי חוטר והעברתי אותו בצינורות שנמצאים בקופסת הביקורת. גם כן, לא עזר.
האם קניית פומפה / חומר לפתיחת סתימות יסייע במקרה הנ"ל (ויחסוך את כספי) או שמא יש להזמין בעל מקצוע במקרה כזה?

רוב תודות ושבוע טוב,

shlang

New member
להכניס שטלבנד ולנקות, חומר לפתיחת סתימות

לא יעזור במקרה והסתימה היא משיער

ברבלה21

New member
עם החוטר שיצרתי לא הרגשתי סתימה, ולא יצאו

שיערות, לדעתי זה לא הגורם...

shlang

New member
אם החוטר שעשית מסוגל לשבור אבנית או

גוש סבון שהצטבר או גוש שיער שהצטבר בתוך הצנרת בקטע של הסיבוב, אז לצערי, אין לי תשובה אחרת
לדעתי, רק סטלבנד

ברבלה21(חוכמת הבייגלה?)

יכול להיות שהחוטר שייצרת אינו מספיק ארוך או שיש עוד קופסאות ביקורת בדרך לצינור הביוב.
אם יש עוד קופסאות נסי לפתוח אותן ולנקות אותן.
נסי לזהות בתוך קופסת הביקורת מאיפה מגיע כל צינור, מהו הצינור שמגיע מהמקלחת. מהו הצינור שמגיע מהכיור ומהו הצינור שממשיך הלאה אל הביוב. לשם תדחפי את החוטר.
הסתימה יכולה להיות או בצנרת או בקופסאות ביקורת נוספות בדרך לביוב.
לדעתי אין צורך להזמין אינסטלטור למקרה כמו זה אבל אם אם את לא מתסדרת אין ברירה.
פומפה לא תעזור וחומצה... אולי כן ואולי לא... ואולי תגרום לנזק גדול יותר.

ברבלה21

New member
האינסטלטור הגיע הבוקר - שורשים חדרו למערכת -

הביוב וסתמו אותה.
הסתימה נפתחה על חשבון בעל הבניין (שהוא גם בעל הדירה שלי). וזה נחמד

רוב תודות על עזרתכם!

עורב צפוני - לפני 9 שנים כשפתחתי את היוזר, מה שעמד מאחריו באמת היה "חוכמת הבייגלה"
טוב, אתה.

ספר טוב

וגם הסרט. למען האמת ראיתי את הסרט כ4 פעמים, כל הזמן בסוף אני בוכה. סיום מאוד מרגש.

למעלה