מים רותחים- קופאים מהר יותר?
יצא לי לראות תכנית בטלוויזיה("חכם בלילה" בערוץ דיסקאברי נראה לי), והראו שם שמים רותחים שהוציאו מקומקום, קופאים מהר יותר ממים מהברז. הם לא הסבירו למה ואיך זה יכול להיות, וזה מאוד עניין אותי. איך מים רותחים שמכניסים לפריזר יקפאו מהר יותר ממים בטמפרטורת החדר? יש למישהו מושג?
יצא לי לראות תכנית בטלוויזיה("חכם בלילה" בערוץ דיסקאברי נראה לי), והראו שם שמים רותחים שהוציאו מקומקום, קופאים מהר יותר ממים מהברז. הם לא הסבירו למה ואיך זה יכול להיות, וזה מאוד עניין אותי. איך מים רותחים שמכניסים לפריזר יקפאו מהר יותר ממים בטמפרטורת החדר? יש למישהו מושג?