היי אמא של יעל מוריה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif
הבעיה שלנו היא המלחמות שאנו צריכים להלחם ולהלחם במערכת בלי סוף, והאמת זה לרוב משתלם אם לא מרימים ידיים עם כל הקושי שבזה. הכל תלוי ברופא שלכם וברופא ההתפתחותי. הם בדרך כלל מערימים את הקשיים בטענה שזה עולה ביוקר לקופה (וכיאילו הם משלמים את זה מכיסם הפרטי
) אני גרה בצפון הארץ ויש מחלקה בהדסה הר הצופים מומחים לתסמונת דאון מה שיש לבן שלי, ואני מעדיפה את הטיפולים והמעקבים לעשות שם הן בגלל היחס הטוב, והן בגלל המקצועניות, אבל תמיד כשאני צריכה טופס 17 הרופאה שלנו אומרת אין צורך זה עולה המון לקופה אני יכולה לעשות אצלינו הכל, ואז מתחילים המלחמות איתה ועם המחוז, ואני לא מוותרת כבר 4 שנים וכל שנה אותו הדבר, בפעם האחרונה המלחמה שלי הרחיקה לכת קצת עד שהביאו לי קצין בטחון, לא עזר להם ובאותו היום קיבלתי את האישור לאחר מלחמה שנמשכה כמעט חודש איתם.
אם יש לך כללית מושלם אל תוותרי אין ברירה תלחמי תקבלי יש לנו כאן בפורום חבר יקר, אבא לילדה עם תסמונת רט אם הוא יכנס בטוח יהיו לו תשובות יותר מדויקות בשבילך, אני רק הבעתי את דעתי בכל הקשור למערכת כשצריך איזה שהוא אישור. שיהיה לכם בהצלחה ומקווה בשבילכם שיסתדר. יום ושבוע טוב שיהיה לכם מימי.