מימון לנוער שלא מסוגל להוצאות המסע

zooom360

New member
מימון לנוער שלא מסוגל להוצאות המסע

איך אפשר להשיג מימון (לפחות חלקי) חוץ מהמילגה בבית הספר שהיא לא גדולה, לנוער שאין לו את האמצעים הכלכליים להוצאה הזו? (אצלינו זה בערך 1000$)

ישרון

New member
במקום לקבץ נדבות צא לעבוד

בני הנוסע לפולין מימן את נסיעתו לבדו.המסע לפולין היה ידוע לכולם כבר לפני שנה ולכן לא בעייה למצוא עבודה מה גם שהיום לומדים רק חמישה ימים בשבוע וימי שישי חופשיים. גם בנות יכולות למלצר ביום חמישי בערב וביום שישי ולחסוך בכזה סופשבוע רק 500 שקל תעשי חשבון פשוט שצריך רק עשרה סופי שבוע שכאלו לממן את המסע לפולין.ומי שיחסוך לעצמו סכום שכזה הייתי ממליץ לבית הספר להשלים לו את החסר.

ישרון ידידי הטוב סלח לי אבל אתה

מדבר שטויות!!! א.קבלת מילגה זה לא קיבוץ נדבות מה לעשות שהמצב הכלכלי לא מזהיר במדינה שלנו!!ולקבל מילגה זאת לא בושה! ב.בתי ספר מעטים ואני מדגיש מעטים לא לומדים שישי!!! ג.היום במצב שלנו כבני נוער לא קל ואני מדבר מניסיון למצוא עבודה!!וגם אם אנחנו מוצאים עבודה ובמיוחד במלצרות אנחנו עובדים כמו חמורים ומקבלים רק טיפים אז מעבר לזה שבסוף שבוע(שישי+שבת)צריכים לעשות לופים באויר כדי להוציא 500 שקל!! ועכשיו לך ששאלת את השאלה בקשר למלגה! בעיקרון אני מדבר אצלינו במוצקין אתה יכול לפנות לעירייה לקבל מילגה אצלינו נותנים מלגות(יפות מאוד!!) אני מאמין שגם אצלך. בית הספר נותן מילגות אני מאמין שיפות ויש עוד אירגון שמחלק מילגות לבני נוער היוצאים לפולין אני יברר ויחזיר לך תשובה בפרטי!! מקווה שעזרתי

zooom360

New member
../images/Emo51.gif רבה על התשובה המנומסת

(לא כמו התגובה השניה שקיבלתי)

יש כמה דרכים..

1.לארגן כל מיני הפנינגים ולמכור דברים כמו עוגות{למשל שהאימהאות יכינו} וכל מיני מאכלים..שונים ומשונים. 2.לבקש מהבית ספר/עירייה/מוסד בעל יכולת כספית לתרומה. 3.אולי למצוא עבודה קולקיטבית לבני נוער, והכסף ילך למען המשלחת. {אצלנו מתוך 80 יוצאים למסע,חצי עובד במלצרות,ומרוויח קצת אבל הם התחילו שנה וחצי לפני ,ויש להם עוד חצי שנה לעבוד.}

למעלה