מימון מלאי

מימון מלאי

מישהו שאני מכירה מחפש פיתרון ואולי יהיה לכם פיתרון יצירתי. מוצר מסויים עולה הרבה ביחידות בודדות אבל הרבה פחות בכמויות גדולות, אם הוא יקנה כמות אחת גדולה, הוא יוכל להרוויח ממכירת מוצרים במחיר יותר גבוה (או למכור יותר מוצרים במחיר נמוך). בעיקרון הפתרון הוא משהו כמו הלוואה בבנק כנגד המוצרים שהוא קונה. למיטב הבנתי בנקים פחות מתעניינים בכאלה עסקאות. איזה מימון חוץ בנקאי הוא יוכל לקבל בתמורה לשעבוד הסחורה עד למכירה ? אני יודעת שלהרבה חברות גדולות יש כאלה שרותים. יש למישהו רעיון ?

יש שרות שנקרא: FACTORING...

כך זה עובד בארהב: את מביאה את הACCOUNTS RECEIVABLES שלך למוסד הפיננסי והם נותנים לך כסף תמורת קבלות פתוחות של קליינטים...הם בד'כ נותנים לך כסף בקלות נגד קבלות פתוחות לגבייה של כספים מחנויות ענק עם היסטוריית קרדיט.... CIT זה המוסד הכי גדול בארהב-זאת שלוחה של סיטי בנק. אם יש לך קולקציית קליינטים קטנים שאין למוסד הגישה לבדוק את הקרדיט היסטורי שלהם...יותר קשה להשיג פייננסינג מהם. לא נראה לי שיש אפשרות אחרת חוץ מלקחת הלואות אישיות מבנקים. פה בארהב קשה נורא לקבל הלוואות עסקיות..בלי גיבוי של חסכונות בבנק או נגד רכוש נדלן. אלא אם מקבלים מענק ממשלתי.. ויש אנשים שמכירים את כל החוקים איך לקבל הלואה ומענק ממשלתי לפתוח עסקים למשל: HUD (שזה ארגון ממשלתי) נותן הלואות ענק לפיתוח נדלן בשכונות ואזורי מצוקה בארהב... זהו

למעלה