מימונה ושירה ב-
אנשים

• פותח הנושא Hachi
  • פורסם בתאריך
מימונה ושירה ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo155.gif

סניף חדרה של תנועת הנוער `מכבי צעיר` מזמין אתכם לאירוע שרים למען החיים - ערב כשרונות צעירים שמטרתו תרומה למימון טיפולים של חולת סרטן. כדי לדעת עוד ולהתרם למאמץ הכנסו כבר עכשיו לפורום מכבי צעיר ועזרו להציל חיים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=96650913
חוגגים מימונה: מקבצי מתכונים, מנהגים ומופלטות בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food בברכת חג שמח לכלל הגולשים!
תפוז
אנשים

harar8

New member
שלום

כן, הרבה זמן לא דיברתי פה, ראיתי ouran high school host club אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי, סדרה כל כך חמודה באמת שווה צפייה ראיתי ביוטיוב אבל זה לא היה כזה נורא איכות טובה היה לפעמים, למרות שהסוף היה קצת מאכזב ציפיתי ליותר. מומלץ ביותר
(אבל בטח יש כאן כבר הרבה שראו אותה) והורדתי papa tp kiss in the dark אבל לא ממש אהבתי, חשבתי אם זה יאוי אז לא משנה, אבל זה די מאכזב, וזה גם סדרת אובה שדי סותרת את עצמה, וקצת טיפשית

Lust chan

New member
פאפאטו זה באמת מעאפן XD../images/Emo135.gif

והוסט קלאב זה נהדר D: חצי מהפורום מכור XD ברוכההשבה? ;; -אל תלכי יותר!! T__T-

harar8

New member
כןXD

הבעיה היא שאין לי ממש זמן, אנסה לכתוב יותר ולהיות יותר בפורום, גם בזמן האחרון היה משהו שדי הכניס אותי לדיכאון וגרם להרבה אנשים לדאוג בגללי, אבל עכשיו אני מרגישה טוב יותר ואני בחופש עד יום רביעי (מיום שני שעבר האמת) כיף לי :)

mikokikyo

New member
איזה כיף לכם;;

המורים שלנו -אשכרה- (זו פעם שנייה בחיים שלי שאני משתמשת במילה הזו, אבל זה ממש דורש^%##) באו ללמד אותנו בלי לקבל על זה כסף#%@^T%$@T^%@ הם פשוט כזה, באו ללמד בהתנדבות '-';; אז נו, כיף לכם, יא אנשים שהם לא ביסודי>; הכיתה שלי -תמיד- נדפקת^@%@$%@ קודם המורה המחליפה באנגלית, אחר כך השטויות במדעים, לאחר מכן הצרות של חלק מהתלמידים שסיבכו את כל הכיתה ועכשיו גם השביתות>O< רק משנה הבאה אנחנו נכללים בשביתות האלה, ועד שנה הבאה הם כבר יגיעו להסכם;_____________; אז גומן על החפירה;; {אבל הי, אני לפחות יכולה לראות את זה בדרך הזו: "אנחנו מפגרים בחומר והיום למדנו, אז הרווחנו עוד ימיםD<" ... אולי לא._.;;}

kordilia snake

New member
אל תדאגי גם שנה הבאה יהיה הרי אירגון המורים מחפש בכוח מתי לשבות...

Nittle Grasper

New member
ובכל-זאת, אני מקנאה בך ;_;~

<לא, לא בגלל הבצפר ._.> אני כבר אספר לך אומשו.

למעלה