מימי מגעילה!

rebecca121

New member
מימי מגעילה!

בתוכנית הקודמת חשבתי שניראל סתם מחפשת אותה אבל לא! היא פשוט מגעילה איך שהיא אמרה למאפרת "למה עם אותה אצבע?" איכס איך אפשר להגיד דבר כזה לבן אדם? ניראל מתוקה איך שהיא לא אמרה כלום והפנימה את זה שלריב לא עוזר בכלום. בכלל היא מהממת, היא מאוד פוטוגנית כי במציאות היא לא כול כך יפה ואין לה עור כול כך יפה!

עלתה לי על העצבים!

המימי הזאתי מצליחה לעצבן אותי כל פעם מחדש! צבועה כזאת בחיים לא ראיתי, ליד הבנות היא תוקפת את ניראל בצורה שדרושת סטירה, וכשהיא מול המצלמה לבד, בחלק של הדיבורים, היא פיתאום בוכה , ועצובה, ופתאום קשה לה ורע לה, וכולם מתנכלים לה... עכשיו אם תשימו לב, אז תבחינו שזה מגמתי אצלה! בהתחלה היא הייתה זבל רק לניראל, אבל הנה היום היא הייתה זבל גם לשרון וקרן, כאילו, מה נסגר? יאללה שיעיפו אותה כבר! וכן, לפי דעתי ניראל ממש מתוקה, מהפרק הראשון לא הבנתי למה הבנות היו ביצ'יות כלפיה... טוב נו "זה בא מהבית". מצאו דרך טובה להוציא את נטלי מהתוכנית... חמודה והכל, אבל גם היא הייתה צריכה לצאת, וזאת הדרך הכי מתאימה, אם היו מדיחים אותה הייתי מכבה את ה-TV באותו רגע, רק כדיי לא לראות את הפנים שלה, אין, כואב הלב, היא הכי מתוקה!!!!! אבל יש גם את מישל שהי חתיכת "SWEET THING"! לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על מור כי חבל על הפיוז שלי! ואליסיה... יש לה קשר לתוכנית? קרן..... אמממ ... עליה אין בכלל מה לדבר, היא לוקחת מקום ראשון!

למעלה