מין אוראלי לגברים

למברטה78

New member
מין אוראלי לגברים

יאאללה תנו טיפים עצות ומה אתם אוהבים שעושים לכם כשיורדים לכם

אחלה חג שיהיה

טיפים:

1. כמה שפחות שיניים - לא, אל תעברי עקירה בשביל זה, אבל רצוי "להחביא" אותן :) יותר לשון ושפתיים, פחות שיניים.
2. אני אישית מעדיף את זה איטי מאשר מהיר. ליקוק איטי, מציצה איטית, להרגיש את הלשון והשפתיים, ולא סתם מהיר ומכאני.
3. אל תתביישי לשלב 69 פתאום. להתחיל רגיל ואז פתאום לשנות תנוחה ו...הופ - גם הכוס שלך על הפרצוף שלו. נהדר :)

טיפים למציצה

1. ליקוק של פתח השופכה והחדרת הלשון מעט פנימה, יכול להטריף.
2. ליקוק ומציצה של החלק האחורי של הכיפה, בחיבור שלה עם הזין עצמו. זה נקרא פרינולום ושם זו הנקודה הרגישה ביותר. כשאת נוגעת/מלקקת/מוצצת שם, הגבר שאיתך יראה כוכבים

מניסיון שלי-

כל אחד אוהב דברים קצת שונים, בדיוק כמו נשים.
אז הסוד הוא לנסות כל מיני דברים ולהיות קשובה לתגובות שלו.
ואם לא ברור לך- פשוט תשאלי אותו.

simpleguy1

New member
המממ

במקביל למין האוראלי, או המציצה עצמה,
מגע ותשומת לב בשאר חלקי הגוף (אשכים וכל האזור)
לטעמי משפר מאוד את החווייה...
בהצלחה

אם את רצינית הרשמי לקורס שלי

בו תלמדי בדיוק איך אני אוהב שמוצצים לי.
וזו ההזדמנות להזמין את כולכן להירשם.
שמחתי לעזור

למברטה78

New member
אני מבינה שאתה מרוויח גם 43 אלף שח בחודש?

ורכב ומשכורת 13? פשוט האקס שלי הרגיל אותי לרף מסוים

אוי רגע למה נפל לך מותק?.........

מיכל203

New member
ובענייני מציצות לא היו לו סטנדרטים ורף מסויים?

עם "כזה" אקס את בעצם צריכה להיות המומחית בנושא, לא?

למברטה78

New member
זהו שלא כל הקטע של מין אוראלי

אצל שנינו היה חלש למרות שהייתה משיכה פסיכית
ודווקא בסוף אני יזמתי את המין האוראלי וכאילו היה נראה לי שמספיק שאני מתקרבת לאיזור של הזין הוא כבר גומר מזה

Sharoman

New member
כרגיל התשובה כוללת את כל התגובות גם יחד

אין באמת דרך אחת, ובאופן אישי אני יכול להגיד לך שלא רק שההעדפה שלי משתנה מידי פעם אלא שהיא אפילו תלויה במצב הרוח.
פתאום יבוא לי משהו קצת שונה, וזה תמיד נחמד שמפתיאים אותי עם משהו חדש ולא צפוי.
בגדול אבל, אני מאוד אוהב את תחושת השאיבה של הזין, והמציצה הכי טובה שקיבלתי אי פעם שילבה גם שאיבה של הביצים (עד היום אין לי מושג איך היא עשתה את זה, אבל הבחורה, ללא ספק, מוכשרת!).
מעבר לכך, הייתי אומר שהזין הוא ללא ספק המרכיב העיקרי בסיפור אבל בכלל לא היחיד.
מאוד מומלץ להשקיע תשומת לב (גם עם היד) בשאר הגוף.
ללטף את הביצים, או אפילו לתפוס אותן, להעביר את היד על הבטן, או הירך או אפילו על התחת.
שימי לב שיהיו את אלו שאפילו יהנו מהחדרת אצבע לפי הטבעת בזמן אוראלי או לפחות גירוי שלו.
אני ממליץ לך גם לחפש קצת בגוגל ולעבור על סרטוני הדרכה של נשים (או גברים) על מין אוראלי לגברים.
סביר שלא יהיה הרבה שאינם פורנו טהור, ומתוך אלו רוב המידע יהי מיותר אבל מידי פעם תזכי למצוא איזה ניואנס כזה או אחר שישפר את הטכניקה שלך.

למברטה78

New member
השיניים הארורות...........

מה עושים איתם? יש לי פה קטן, טוב הבנתי, לכסות את הלשון עם השיניים, וגם אז נשארות השיניים התחתונות וזה עדיין שורט......

ואיפה בכל הסיפור הזה תוקעים את הזין בפה שלי???
הלשון מכסה את השיניים העליונות נשארות השיניים התחתונות אז איך עושים את הקטע עם השאיבה/מציצה? ואיך משיגים את אפקט היניקה? פשוט כי הפה סוגר על הזין וכאילו מושך אוויר אז יש וואקום?
ואל תגידו לי כמו קרטיב כי הקרטיב לא מפחד מהשיניים שלי.......................
ואני כזאתי תלמידה טובה שאשכרה הלכתי ליוטיוב והסתכלתי בסרטונים אבל אין באסה
עדיין לא מסבירים שם את העניין עם השיניים

טוב עכשיו תמשיכו להסביר לי

כמו ששותים משקה עם קשית

ליצור וואקום עם השפתיים והפה ולשאוב
וכמובן אפשר להחזיק את החלק התחתון של האיבר עם היד

Sharoman

New member
קודם כל יוטוב לא יעזור במיוחד, לפחות לא בזה

לגבי השיניים, הייתי ממליץ לך לנסות קודם על ירקות כמו גזר או מלפפון ולראות בדיוק איך את מכניסה אותו לפה לפני שאת נושכת אותו.
את יכולה לנסות להפריד את הלסתות כשהפה סגור, ולראות שהלסת התחתונה בכל זאת יכולה להיפתח מבלי לפתוח את השפתיים.
כלומר, אחרי ששחררת את הלסת את מצמידה רק את השפתיים, מחדירה את הזין כמה שיותר עמוק פנימה (מבלי להחנק) ומתחילה בפעולת היניקה/ שאיבה.
לגבי סרטונים, בכוונה אמרתי גוגל ולא יוטוב.
בזמנו יצא לי לראות כמה סרטוני הדרכה "מעניינים" על גרון עמוק.
לרוב מדובר בשחקניות/כוכבות פורנו בעלות מומחיות מסויימת שמסבירות את זה, אבל לא תמיד.
בכל מקרה הייתי ממליץ להרחיב את אפשרויות החיפוש שלך ברשת.

אני

עוטפת את השיניים בשפתיים- בעצם מכסה את השיניים בשפה הפנימית.
מציצות ארוכות גורמות למעט אי נוחות אחכ בחלק הפנימי של השפה העליונה, אבל זה עדיף מלשרוט את הפרטנר.

למברטה78

New member
לי יש פה קטן מדי ואני לא צוחקת

גם השיננית שלי משתגעת כשהיא עושה לי טיפול
ובכל מקרה גם אם את עוטפת את השיניים בשפתיים אז גם את השיניים העליונות (עם השפה העליונה) וגם את השיניים התחתונות (עם השפה התחתונה)?
אצלי השפה העליונה לא מצליחה בכלל לכסות את השיניים העליונות
איכשהו יצא שבכמה פעמים שניסיתי לרדת למישהו אז לא היו שם שריטות שיניים למרות שלא כיסיתי כלום עם שום דבר........

שמחת בית השואבה

אני באופן אישי חושב שאת צריכה לשדר שאת לא סובלת מזה..אצלי בכל אופן:ברגע שאישה מבצעת את האקט הזה ואני מרגיש שהיא בקושי נושמת..אני נוטה להפסיק אותה.לעומת זאת,אם ה"שאיבה" לא מי יודע מה" אבל היא משדרת שזה מגרה אותה מינית ..זה מעצים אצלי את התחושה פי כמה!
נסי ותספרי לי איך היה..בהצלחה:)

The RedFox

New member
לאט ובעדינות

תתחילי בעדינות, הצינור הרבה פחות רגיש מהכיפה לכן נסי להסתדר איתה קודם ותראי איך הולך לך :) בהצלחה לך ולבן זוג המאושר

תסתמי את האף...

ותנשמי מהפה
זה יפתח לך את הגרון
כשנושמים מהאף הגרון נחסם

למעלה