מין והקשר בין ההורים והילדים..

lady d23

New member
מין והקשר בין ההורים והילדים..

ז"א.. הורים-גיל 15-16, הילדה מתחילה לשכב עם החבר, עם היזיז, עם מי שיש. איך תגיבו? ילדים-מה היחס של ההורים שלכם למין בגילכם? שמרנים? לא שמרנים? חכו לחתונה? אצלי אמא באה מחינוך נוצרי, היא רוצה שאחכה לחתונה. כשמצאה אצלי גלולות היא לא דברה איתי חודש:/ אבא, לעומתה, היה זה שקנה לי אותן. כבר בכיתה ט', כשראה אותי מנשקת את החבר, אמר לי "תגידי לו שיחדיר אותו לאט, שלא יכאב לך", בכיתה ט'. אממ. זהו.

עינת

New member
וואחד שאלה שאלת כאן

מעניין לאן יתפתח הדיון. אני בכל מקרה
לעניני היום ומבטיחה לחזור לענות. בוקר אור ישראל

lady d23

New member
עלתה פשוט שאלה דומה בפורום

מס' 733 [עזבו, אל תבדקו], וחשבתי לשאול את זה פה. אבל זה היה די מזמן, לפני איזה שבועיים.. [שם זה נחשב מזמן, יש שם המון שרשורים חדשים ביום..]

g i l i

New member
הורים... עם נוראי...

הכחשה? לא בדיקו, הדחקה קצת יותר, התעלמות זאת המילה.. ההורים שלי לא מדברים על זה לא מעניין אותם ולא שואלים בתקווה שאני לא יספר..

s h o o s h a

New member
בגרות אישית

לא יודעת להגדיר גיל שבו אפשר/מותר להתחיל לקיים יחסי מין. נראה לי, כך חינכתי את ילדיי, שכאשר ירגישו מספיק בוגרים ואחראים, יוכלו להתחיל. מודה אמנם כי לא הייתי מאושרת לדעת כי בתי בגיל 15 או 16 כבר מקיימת יחסים אולם אם זו היתה החלטתה לא הייתי עושה דבר כדי למנוע ממנה (וכאילו שלנו ההורים יש אפשרות למנוע). הדבר היחיד, כאמור, שבו ציידתי את ילדיי והייתי עושה לו 'גיליתי' בגיל צעיר על 'מעלליהם' הוא אמצעי מניעה למניעת הריונות ומחלות. עוד אומר, כי במקרה הפרטי שלי, שאלות שנשאלו ע"י ילדיי, הן בני והן בנותיי, בכל הקשור למין, נענו תמיד בפתיחות ולא הוסתר מהם דבר. חושבת שזו הדרך הנכונה, אבל כל מי שמכיר אותי יודע, שזו אני וזו רק דעתי

עינת

New member
הבטחתי ולכן

אקיים
ראשית כל נושא המין אצלנו בבית פתוח בדיוק כמו כל נושא אחר שנוגע בחיים... כשביתי תגיע למקום שתרצה להתחיל (ובכוונה איני מדברת על גיל כי אם על רצון בתקווה שיבוא מבשלות רגשית ולא מתוך לחץ!!!), אשמח מאוד אם תשתף אותי, אשמח גם אם זה יהיה עם חבר שהיא אוהבת ולא עם יזיז, או אז גם אלך עמה יד ביד לרופא נשים כדי שיתאים לה גלולות ובבית המרקחת באותה הזדמנות נקנה גם קונדום ( לצערנו היום גלולות אמנם מונעות הריון אבל לא מונעות מחלות ואיידס). זהו

עינת

New member
ועוד קטנה אחת ששכחתי

לא , לא הייתי רוצה שתחכה לחתונה להפך שתתנסה ותחייה כך שכשתתחתן לא תהיה בה הסקרנות איך זה היה יכול להיות עם אחר

../images/Emo127.gifגם אני כאמא

מוכנה ומזומנה לעמוד לצד ילדי וילדותי לגבי כל עניינהם האנטימיים והולכת אתם לרופא ומשתתפת בסודותיהם. אני מרוויחה את זה שהם מגלים לי את סודותיהם ואני כך מלמדת אותם לשמור על עצמם ממחלות וכמובן מהריון לא רצוי. חבל לטמון את הראש בחול......אבל לא כל ההורים מסוגלים להתמודד עם השינויים שעוברים על הילדים בדור הזה.........

למעלה