מין כמגרש משחקים

ayelet23

New member
מין כמגרש משחקים

שלום לכולם. אני מאד נהנית לקרוא את מה שנכתב פה עד כה. נזכרת בחוויה נפלאה של סקס בדרך הטנטרה שהיתה לי פעם. אבל זה רק דרך אחת לחוות מין. בשבילי מין הוא כמו משחק, שיש בו דמיון ויש בו חוויה גופנית, ויש בו רגש. לא בהכרח צריך להיות רק בכאן ובעכשיו. יש מקום לרוץ בדמיון קדימה ואחורה, לדבר, לצחוק, להיות גס, אלים, עדין. לקחת מה שנעים לך, לתת. כל העיסוק בשליטה על הגמירה והתבוננות על המין ככלי מדיטטיבי יכול להפוך את זה לחוויה די מכובסת.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif לשחק=להיות בהווה

אני מסכים איתך אחד הדברים היפים ביותר שיש הוא המשחק היכולת לשחק, כשאנו משחקים אנו לא מצפים לתוצאה מסויימת אלה אנו בחוויה עצמה, אנו בהווה. כשאנו עובדים אנו מצפים לשכר כמעט בכל דבר שאנו עושים יש צפייה לדבר כלשהו בעתיד רק במשחק היעד הוא עצם המשחק עצמו, ההווה כאן ועכשיו
הטנטרה דווקא אומרת לא לנסות להיות בשליטה במין הנסיון לשליטה הוא מחסום שנעשה מה שטוב לנו, שנשחק שלא נחשוב יותר מדיי והחוויה יכולה להיות מדהימה ומדיטטיבית ואין בזה שוב דבר מכובס
ושוב, ברוכה הבאה
ליאור

ayelet23

New member
הלאה הפורנוגרפיה

תודה ליאור. נחמד שיש מקום לדבר על מין בנימה שאינה פורנוגרפית. הדיבור על המין, השפה, מייצרת חוויה מסוימת, וטוב שנמצאות חלופות למיניות הצרכנית של המערב.

למעלה