מין פעם ב..

מין פעם ב..

אנחנו נשואים כבר כמעט שנה ולצערנו אנחנו עוברים כרגע תקופת ביניים לא קלה אשר מעיקה במעט על מערכת היחסים. בעקבות שינויים נרחבים שאנחנו עושים בחיינו לצערי אישיתי היא כרגע המפרנסת העיקרית.. היא חוזרת כל יום הבייתה מוטשת ואין לה חשק או כוחות לעשות כלום. אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין פעם בשבוע. בנוסף היא מאוד מתוחה - כל בעיה שעולה היא נכנסת ללחץ ומתחילה לבכות משום שלטענתה אין לה כוחות להתמודד עם כל הבעיות. אני הכי מבין בעולם ואני מתפלל שבחודש/החודשים הקרובים המצב ישתנה לגמריי אולם אני חייב להודות שמצאתי את עצמי במצב מאוד לא נוח .. תמיד חשבתי שלאחר שאהיה במערכת זוגית תקינה ואוהבת צרכיי המינים יסופקו ואני אספק את צרכייה המינים של בת זוגתי.. לא העלתי בדימיוני מצב בו היצר המיני של בת זוגתי יהיה קטן מזה שלי... אני כיום לא יודע בכלל איך להסביר לה שמין פעם בשבוע זה מעט מידי מבלי להעליב אותה או לפגוע בה ... אני חושב שאני בעיקר חושש כי כאשר אסביר לה כי אני זקוק למין יותר מפעם בשבוע אני אקבל תשובה חד משמעית אשר אינה משתמעת לשתי פנים אשר תגרום להרבה מרירות מצידי וחוסר יכולות להתמודד עם מצב שכזה בהמשך חיינו המשותפים. אינני רוצה לחזור לאונן. הגבלת יחסי המין מצידה לפעם בשבוע מחזירה אותי למצב בו עליי לדואג לספק את צרכיי בעצמי בחשאיות כאשר היא איננה נמצאת בסביבה - דבר אשר גורם לי להרגיש כמעט כאילו שאני מבצע איזה פשע - היא הרי תעדיף בכל מקרה לא לדעת או לחשוב על כך שאני מספק את עצמי ובטח שלא לתפוס אותי על חם. במשך כל החודשים האחרונים בעיקר אמרתי לעצמי כי זו תהיה רק תקופה קצרה במהלכה אני צריך להיות הכי מתחשב וגמיש בעולם ושבסוף התקופה הכל יחזור לקדמותו, אולם אני מתחיל לחשוב מה יקרה אם לא. מה יקרה אם החשק לא יחזור לה. אני יודע שהצרכים שלנו הגברים הם כמעט תמיד יהיו גדולים משלכן הנשים אולם לדעתי אישה/גבר אשר נכנס/ת למערכת זוגית או למוסד הנישואים חייבים להבין שיש להם אחריות לדואג לכל צרכיו של בן/בת זוגם ושחייבים להתפשר על מספר יחסי מין בשבוע אשר יהיה מקובל על שתי בני הזוג. במידה ואחד מבני הזוג חושק פחות במין ועומד על כך כי בני הזוג לא יקיימו יחסי מין יותר ממה שהוא/היא חושקים, עליו/ה לדעת שהוא/היא גורמים למשבר אצל בן/בת זוגם אשר בטווח הרחוק רק יעיק על המערכת הזוגית. ובכל זאת, איך אתם/אתן הייתם מתמודדים עם מצב כזה? איך לדעתכם יהיה עליי לפנות אלייה לאחר שנחזור לתקופה יותר רגועה בחיינו ולהסביר לה כי אני לא מרגיש נוח עם יחסי מין פעם בשבוע בצורה הכי מתחשבת מבלי לפגוע בה? מה לדעתכם עושים במצב בו האישה עומדת על כך כי היא בשום פנים ואופן לא מוכנה לקיים יחסי מין יותר מפעם בשבוע או חס וחלילה פעם בחודש?

תראה...

מתוך מה שאתה כותב ומהדרך בה אתה כותב זאת - אני מרגיש טיפה תחושה של "אבל רגע, מגיע לי, זה מה שהיה רשום בחוזה..." רק שאתה מנסח את זה כ - "אישה/גבר אשר נכנס/ת למערכת זוגית או למוסד הנישואים חייבים להבין שיש להם אחריות לדואג לכל צרכיו של בן/בת זוגם" אתה מוסיף גם תת-סעיף - "ושחייבים להתפשר על מספר יחסי מין בשבוע אשר יהיה מקובל על שתי בני הזוג"... תשמע... זה נשמע קצת כמו : "ולראייה אנו החתומים מטה...." אם להתייחס למה שכתבת - חלק לא קטן מאותה אחריות של בן/בת הזוג הוא גם גילוי הבנה ותמיכה. אתם עוברים שינויים נרחבים לפי דברייך ואשתך היא המפרנסת היחידה - כלומר מעבר לעובדה שהיא עובדת קשה היא גם מודאגת ממה יהיה מחר... תבין אותה, תהייה בנעלים שלה לכמה דקות, תהייה איתה, תתמוך בה (אני לא יודע מהם בדיוק השינויים האלו - האם הם זמניים, האם אתה בין עבודות, מובטל, מחפש וכו'...) תתן לה הרגשה של בית כשהיא חוזרת הבייתה - לא תחושה של ניכור או תחושה של דרישה - כי מזה כנראה יש לה מספיק בחוץ. תן לה תחושה של שקט (נפשי, פיזי, כלכלי) - והכי חשוב תן לה תחושה של אינטימיות. נישואין לא מבטיחים סקס קבוע (כי זה נשמע רע... הנה התחתנתי, אני לא צריך להתאמץ יותר...) תקשורת טובה, תחושת בטחון, הבנה - מובילה לסקס. סקס מוביל לתקשורת טובה, תחושת בטחון והבנה.... אז שים את האגו הגברי הפגוע שניה בצד - תפתיע אותה עם איזה ספ"ש רחוק מהדאגות היומ-יומיות - והכי חשוב : אל תנפנף בזה מולה כאילו מישהו מבינכם חתם על חוזה...

אישית - אני חושב ש"נטל" הפרנסה הוא על שניהם..

נראה לי שמזמן ירדנו מרעיון "הגבר קם בבוקר לעבוד במכרה בזמן שהאישה הקטנה מטפלת במשק הבית" כך אני וזוגתי - היא בעלת משכורת כפולה משלי - ואני אחראי להכין אוכל...

לפחות....

אתה מכין אוכל גורמה??

תשובה מגבר - מעניין אותך לשמוע

רגע אמדוד לי אני מאוד מסכים עם כל מילה שכתבת בעיקר השורה האחרונה אני יודע שגבר/ אישה לא עובדים זה מאוד מלחיץ. לכולנו יש סיפוקים ואתה יכול להמתין מעט עם שלך (זה נקרא דחיית סיפוקים בשפה המקצועית). ולהבין שהיא באה מרוסקת מהעבודה תפנק אותה במאסז' אישי שלך ואל תלחיץ אותה יותר מידיי. אתה רוצה שהיא תשכב כמו סמרטוט ואתה עליה/ להיפך- מצטער על התיאור המזוויע- אני מנסה להמחיש לך שצריך לבוא לזה בכיף ולא מתוף הסכם כפי- שרגע אמדודו לי המלומדת אמרה- השקעת בתשובה ושוב כל הכבוד לך על התיאור והניסוח אשמח לשמוע את דעתך בהודעה מאוד ארוכה שכתבתי לפני 10 דק' מסתלבטת- סחתיין על הומור שלך אבל היה נחמד אם היית מנסה לעזור לו מעט ולא לקטול אותו. הוא צריך כיוון ולא שיקטלו אותו שהוא לא עובד (זאת תקופה לא קלה למרות שאני עובד רצוף 9 שנים ללא חופש 3 ימים של מחלה- גם אז הגעתי חולה לעבודה לאחר יום). מקווה שמצסך ישתפר- שתמצא עבודה ויהיה הרבה רעשים של סקס נוטפים מקירות ביתכם. שנה טוב, מתוקה ומוצלחת

צודק מיהרתי לענות (כנראה היתה השערה)

נכנסתי לכרטיס ממש רגע לפני שראיתי את ההודעה שלך והבנתי את הטעות שלי.

לכבוד הוא לי ../images/Emo13.gif

כי באמת רציתי להתייעץ עם מישהו מוסמך ושקלתי לפנות לפורום חוטבי עצים - אבל הנה - את כאן
הידד.

מי קוטל?../images/Emo12.gif

אני אמרתי לו בצורה מאוד ישירה שהוא צריך למצוא עבודה. זה נחשב לקטילה?! מה רצית שאעשה? שאולי אני אציע לו גם עבודה? במה אני יכולה לעזור לו כאן בפורום יותר מלהגיב ולהגיד לו מה דעתי ואיך אני רואה את הבעיה ? ואגב למה שמת את עצמך בתור מנהל "וועדת ביקורת לתגובות בפורום" ????

חחחחחחחחח

אלללה יסטור ולהקתו? כי מזמן לא שמעתי מהם...
טוב נו הדרך לגהינום רצופה בכוונות טובות....חחחחחחחחחח

magenta73

New member
עניתי לך

תגובה מאוד חריפה ואלוהי תפוז החליטו, כנראה, שהם בשביתה ולכן לא פרסמו ואלי טוב שכך. בקיצור - תפסיק להסתכל רק על עצמך ותסתכל עליה ועל מה שהיא עוברת.

אני מקווה שבזמן שאתה יושב מובטל בבית

אתה מטפל בבית, מבשל, מנקה, משלם חשבונות רב עם מנהל הבנק וכו' האטימות והעיוורון שלך למצבה הרגשי והגופני של בת זוגך מעוררים הסתייגות גדולה , נראה לי שעוד לא התבגרת מתוק.

אני מציעה....

שתשתדל גם אתה למצוא עבודה במקום לשבת בבית ו"לאונן" (תרתי משמע) אולי ככה העול ה"מפנסת העיקרית" ירד ממנה... ?! אולי היא בעקבות זה תפסיק לדאוג והחשק יחזור לה...?! אולי אתה בעצמך תהיה עייף מהעבודה ואז תבין למה פעם בשבוע לשני אנשים שעובדים קשה זה ממש לא נורא כל כך... בתקופות מסויימות בחיים בכל אופן...?! רק תבין דבר אחד...אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. זה בידך! (תרתי משמע)

למעלה