מין שיר עידוד בעזרת משהו

מין שיר עידוד בעזרת משהו

את מביאה משהו שלא היה כאן מלפניך את המסע שיצרת, רציתי לצאת אבל איתך אל תשתני, אל תהיי אחרת. מעריך את מבטך פן שתיקתך שנוגעת דרכך אני יודע שזה לא קל להיות אני יודע שאפשר גם לטעות ולהבנות- מההתחלה את מביאה משהו אחר שלא ניראה כמותו את המסע שאליו יצאת, אני רוצה לצאת דרכו אל תשתני אל תתני להיות אחרת ושתיקתך המוכרת, נוגעת בי יודע שזה קשה להתמודד איתם יודע שזה מתסכל לא להיות כמותם אותה החשיפה האומץ האשיות הגלוייה, התחבאה לה ורוצה לצאת מתוכה השיר הזה נכתב בעיקבות דברים שמשהו אמר לי אשמח אם תביעו ביקורת.. אגב זה שיר מבחינתכם גימיק או מין רשימת מכולת? תודה סיון

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
יפה...

מדבר על להסתיר ולחשוף את האישיות האמיתית- קצת קשה להבין, אבל בהחלט מעניין שכתיבת השיר התעוררה בעקבות דברים שאמרו לך.

koryz

New member
בהחלט מעודד

כשיש מישהו שיכול להכיר באינדיבידואל שלך שמעריך אותך איך שאת ומודע לקשיים שאת עוברת ולכך שאת לא מושלמת אבל בכל זאת את לא צריכה להשתנות כי את המכלול הוא אוהב (כשהאידאל הוא להשיג אהבה וקבלה מעצמנו) נראה לי, מי שזה לא יהיה, שהוא מחזק אותך וגורם לך להרגיש טוב עם עצמך ולא, זה לא נראה לי גימיק. זאת אחת מהגישות לקבלת השוני בין בני האדם, במקום הגישה הנפוצה יותר - של מחיקת - והעדפת הפרט, "לטובת" הכלל.

snotty

New member
לא גימיק.. לא רשימת מכולת.

אהבתי מאוד את שבירת השורות בבית הראשון השני והרביעי, הדבר גורם לי לקרוא אותו בנשימה עצורה ומדגיש קצת את עומק הדברים. הבית האחרון סתר לי את קודמיו מבחינת משמעות, והבית השלישי ניראה קצת מעורפל, כי אני מתייחסת לכל שורה בפני עצמה, "את מביאה משהו אחר שלא" "את המסע שאליו יצאת, אני " שורה חדשה תיקרא בנשימה חדשה, ועל כן משהו שם לא הסתדר לי. חוץ מיזה אהבתי מאוד. יש משהו יפה ונוגע בהתאמת המבנה של השיר לתוכן שלו.

למעלה