מין שלישי לא יכול היה להתקיים..
ולכן גם לא הגיוני לדבר על שכזה, ואני אסביר, יחסי מין בין הזכר לאישה, בסופם יש פליטה של נוזלי הזרע, בתוך נוזלי הזרע יש חצי מהמידע הגנטי שדרוש ליצירת עובר. בתוך הביצית יש את החצי השני. הכרומוזים בנויים כרצף של אותיות A T C G , כאשר כל אחד מהאותיות מהווה נוקלוטאיד, אותם אותיות או אבני הבניין זהים אצל כל בעלי החיים והצמחים, ההבדל בין אדם לחילזון במידע הגנטי הוא הסדר של האותיות ומספר הכרומוזמים. לנו יש 46 כרומוזמים, אבל אותם 46 כרומוזומים הם למעשה 23 זוגות של כרומוזומים. למעשה אם נמספר את הכרומוזים , אפשר לקרוא להם כך: 1א 1ב 2א 2ב... 23א 23ב כאשר 1א למעשה מכיל את אותו מדיע ש-1ב מכיל. ו-2א מכיל את אותו מידע ש-2ב מכיל וכו'... למעשה כשתינוק נוצר הוא מקבל 23 כרומוזומים מהאבא, ו-23 כרומוזמים מהאמא, כך שמהאב הוא יקבל את 1א 2א 3א... 23א ומהאם הוא יקבל את 1ב 2ב 3ב... 23ב למעשה בגלל שהגנים בנויים כזוגות לא יתכן מין שלישי! אם הכרומוזמים היו בנויים בצורה הבאה : 1א 1ב 1ג , 2א 2ב 2ג.. אז היה אפשרי קיומו של מין שלישי.. (אבל סידור של מולקולה כזאת או כרומוזום שכזה אני לא יודע אם בכלל אפשרי ובכל מקרה לא קיימת באף חיה בטבע!) אצל כל בעלי החיים והצמחים הסידור הוא לפי זוג שבעצם בתוך הזוג האחד מקביל לשני (1א מקביל ל-1ב - כלומר שהוא מכיל את אותו המידע) ולכן מין שלישי אינו דבר אפשרי. מה שכן, יכול להיות מצב שבמין מסויים יהיו רק נקבות. בטבע יש זיקית (שאני לא זוכר את השם). לאותם הזיקיות יש רק נקבות , וכשהיא מולידה , היא בעצם משבטת את עצמה. (שיבוט יצירת עותק שהוא זהה למקור)