מין תהייה כללית..

מין תהייה כללית..

השאל הבאה כתובה עבור לשון נקבה אבל מיוחסת היא לכל המינים באשר הם: תגידו לי.. קרה לכן פעם [ובבקשה תגידו לי שכן!] שהתקשרתן לגבר [יצור זכרי מטומטם אשר תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום אליו יינסה להיכנס כל חייו] והוא היה מסטול מת , בקושי זכר איך קוראים לכן ומאיפה אתם מכירים. בספק אם הוא יידע מה שמו.. ואז הוא פשוט אמר יציאות מוזרות בזמן שאתן מוכרחות לאמר לו משו חשוב והוא כולו "מי זה??" "מה את רוצה??" והכל בנמנום הרגשתי שאני מדברת עם כלב-ים ! תנסו להבין את הטון כדי שלא יהיו אי הבנות חלילה.. מה זה אומר? בהתחלה אמרתי טוב הוא ממש עייף,וכבר קרתה בעבר שיחה כזו ולמחרת על הבוקר היתה את הודעת ה"מצטער על אתמול".. אבל אחרי זה התקשרתי לחברה שלי לשאול אותה וגם היא היתה ישנה אבל היא התעשתה דיי מהר בשבילי :) נתן לי הרגשה טובה..אבל מצד שני... הוא לא יכול היה להתעשת בשבילי? בזבוז זמן ??? וכבר יצא לנו לדבר מ'ס פעמים על העניין שלנו אחד בשני..אזז מה נדפק!?? הלפ.. :[

אהה ושכחתי ת'קטע הטוב..

ובזמן שאני כולי תפסתי את הפיקוד של האמא בסיפור ולאמר לו "לך תשטוף פנים" "אני רוצה לדבר איתך" ה- טוטוטוטוטו.. לא איחר לבוא כן???..... עכשיו זרקו תגובות !

יצא לי הפוך

להתקשר למישהי, והיא בכלל לא זיהתה אותי... חוץ מזה, יצא לי גם כמה פעמים לדבר עם אמא שלי מתוך שינה, שיחות הזויות לגמרי: אני: "אמא! אמאאאא!" אמא (בריצה): "מה קרה?" אני: "נורא כואבת לי הרגל" אמא: "אל תדאג זה יעבור" אז הסתובבתי וחזרתי לישון כאילו כלום... גם יצא לי פעם להתווכח על זה שכתבו עליי בעיתון, והיא לא האמינה, אז ממש צעקתי עליה בעצבים!
קיצר, מה שניסיתי להגיד, כשאנשים הפוכים מעייפות - לא שווה לייחס לזה חשיבות

אקסיומה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרה לי פעם. היתה שיחה בערך כזו... אני: הלו? הוא: מי? (שקט של כמה שניות) הוא: מה? (שקט של עוד כמה שניות) הוא: אה. אני... אה. אני: הכול בסדר? הוא: אני י..שן... ישן. אני: איך אתה מדבר איתי אם אתה ישן? הוא: טוב אני... אה. אני: אז תשמע, רציתי להגיד לך משהו חשוב... הוא: משהו? אה..? (רעש של משהו מתרסק על הרצפה.) טוווווווווווווווווווווווו (ניתוק)

קרה קרה... ../images/Emo13.gif

וכמו שכבר כתבתי בהודעה אחרת (בטעות נו...
) הוא חטף ישר ניתוק בפרצוף... אחרי כמה דקות הוא התעורר כמו שצריך וחזר אליי... ביקש סליחה ובלה בלה בלה... אבל כבר לא היה לי עצבים לדבר איתו אז קיצרתי את השיחה.
גברים ונשים זה עם שונה... אז חבל שסתם תייסרי את עצמך במחשבות של "למה חברה שלי כן התעוררה בשבילי והוא היה חייב להגיב ככה?" זה מיותר. ולא בריא.
מניסיון...

בקטנה....

כל אחד והקטע שלו כשהוא ישן... יש לי חבר שמביאים לו מכות והוא לא קם פשוט יש אנשים שישנים עמוק.. מאוד... ובאמת שמתוך שינה אומרים דברים מפגרים, אני זוכר שבתקופת המלחמה כשהייתי חוזר הביתה מהצבא הייתי קם באמצע הלילה וכועס על חברה שלי שהיא בלי שכפ"ץ קרמי ואומר לה לעוף לחדר המוגן... קיצר, זה לא אומר כלום.. הוא סתם מסטול כשהוא רדום...

Cobe Anan

New member
את חתיכת ילדה דפוקה../images/Emo6.gif...

הוא מטומטם
את אוכלת כל כך הרבה סרטים שבלוקבאסטר כבר לא עומדים בקצב שלך
את מנתחת כל האפצ'י שלו כמו צפרדע בשיעור ביולוגיה, ומוצאת למה זה לא שהוא מצונן, אלא שהקשר שלכם דפוק
הוא כזה מקסים וחמוד ומתוק ומדהים ואוהב ואת לא יכולה עם זה, כי את לא בטוחה אם את אוהבת אותו או את השם שלו
והוא יצור זכרי מטומטם
צריך ליישם עלייך את השיטה החדשה שפיתחתי לטיפולים פסיכולוגיים, היא נקראת שתי סטירות. קחי את עצמך בידיים, יא שרוטה, לפני שתזרקי לפח משהו טוב ותצטערי על זה כל החיים
את באמת פסיכית מטורפת...
ומסר לחברות של הפסיכית: תפסו אותה ותנו לה שתי סטירות לפני שהיא עושה עוד משהו טיפשי..
טוב, יאללה, שיהיה בהצלחה
אל תדאגי, יהיה בסדר.

אני לא פסיכית. טוב נו אולי..

אבל בכל זאת..תדע שזה מזה לא פשוט. מה זה עוזר המדהים החתיך המושלם המבין הילד בכיתה ט' שיש בו כ"כ בגרות , ואפילו אני שגדולה ממנו ב3 שנים יכולה ללמוד ממנו דבר או שניים, הקשר הזה נועד לפורענות! והגיל כבר לא משחק פה, רק המרחק! אתה חושב שאני בוכה על שטויות? אולי אני סתם מחפשת לדבר עליו כל הזמן..אבל כבר חודש לא ראיתי אותו ואני מ-ש-ת-ג-ע-ת. זה לא קשר! זה סתם כאב לב.. כי בזמן שהחבר הקודם שלי זה שעד לא מזמן הייתי כותבת פה עליו הודעות קורעות לב,זה שחודשיים שלמים רק דמיינתי וחלמתי על הרגע שבו הוא יגיד לי שהוא רוצה לנסות שוב ואפילו בחלום הרגשתי ת'הרגשה הכי מדהימה בעולם אבל קמתי למציאות אחרת,שבו אנחנו עדיין לא ביחד.אז הוא-זה שאני משוגעת עליו והוא כ"כ מדהים והיינו בקשר מדהים שמשך את העיניים של כ ו ל ם ! אז הוא-עכשיו רוצה שנחזור.. ואני [מי היה מאמין?] אמרתי לו "לא." רק כי אני חושבת על איזה ילד קטן שראיתי בדיוק פעמיים בחיים שלי,שגר שעתיים וחצי נסיעה ממני,ביישוב שהמושג "קווים" מוכר אצלהם רק כצורת רבים למילה "קו" .. אז זה קשר?? ואז מה אם הוא מרגיש בדיוק מה שאני מרגישה?! זה פשוט לא הולך.. (תודה באמת שאחיו בן ה16 שנרצח בפיגוע ירי נהרג כי האזכרה תהיה בירושלים ו-יווהווו ז"א שהוא יהיה סוף סוף בעיר קרובה ואז נוכל להיפגש..!! =/ )

Cobe Anan

New member
../images/Emo192.gif

מה, שינית את דעתך...
טוב, נו.. אז נסביר לך את זה ככה: אם נותנים לזה צ'אנס- בסוף דברים מסתדרים.

זכוכיות

New member
תנסי פעם להעיר אותי משינה

וסביר להניח שתשמעי מקבץ משפטים הזויים, שכל קשר בינהם מקרי בהחלט... אני איומה בזה. כבר הודעתי לכולם שאם אני נשמעת מנומנמת, שלא יקחו אותי ברצינות... ושלא ינסו להבין...

Zoharrr

New member
אח שלי הכי שרוט בקטע הזה...

את מנסה להעיר אותו כשהוא נרדם בסלון והוא מזיין לך בשכל ומדבר ביפנית... בחיי.

Zoharrr

New member
בחיי שהוא שרוט

פעם הוא נרדם אחרי ארוחת שבת וזה היה כזה: "יוסי,נו יוסי קום למיטה" "אני לא ישן אני רק חיכיתי לברכה..." "איזו ברכה יא דפוק אתה חילוני מגיל 18!!" "אה?הא??הא..." חוזר לישון. אמא מעירה את יוסי בבוקר: "יוסי קום" "אני לא ישן" "אה כן אז למה אתה במיטה?" "אמא תקני אפרסקים!" "זוהר מתה מצחוק וצועקת: "יוסי יא דביל קום כבר!!!" D:

למעלה