מינון לשמן דגים

לגית

New member
מינון לשמן דגים

אני רוצה לתת שמן דגים לבן שלי (PDD+ADD) בן 8. איזה כמות הוא צריך לקבל ליום? בוקר או ערב? יש לי מוצר בשם TRIO GUARD KIDS שמכיל EPA 100 , DHA 60 ואומגה 9 110. זה מוצר טוב? זה בטעם תות ולא יקר במיוחד. יש המלצות למוצרים יותר טובים? חייב להיות בטעם לילדים, הבן שלי בררן באוכל. תודה

עדיף למצוא מוצר ללא תוספת טעם ולתת במיץ טבעי

היי לגית, המוצר הזה הוא עם מעט מאד אומגה 3. הכנסי לרשימת המאמרים וקראי על אומגה 3. ההמלצה היא לא לתת מוצרים עם תוספות טעם שיכולות לקלקל את ההשפעה הטובה של האומגה ולחרפן ילדים. מינון תלוי במשקל ורצוי רק אומגה 3 ללא אומגה 6 ורצוי גם ללא אומגה 9 (שיש מלא בשמן זית). לפחות כפול 3-4 ממה שכתבת כאן ואכן מחלקים לבוקר וערב. מוצר טוב ומרוכז יש ליעקב סקיר של חברת קלייר. הכנסי לאתר שלו ותשווי.

לגית

New member
אשמח לקבל המלצות על מוצרים-לאיזה אתר להיכנס?

תודה תלמה. יש כל כך הרבה מוצרים בשוק ואני לא כל כך מתמצאת. אחפש גם בארכיון בפורום, בטח יש שם הרבה המלצות.

אומגה 3 מרוכזת בנוזל מחברת קלייר

היי לגית, חברת קלייר מייצרת מוצרים מרוכזים והיפואלרגניים שרובם מעולים. יש להם אומגה מרוכזת בבקבוק וחשוב לשמור אותה במקרר מרגע הפתיחה. הריכוז בכפית אחת הוא הרבה יותר גבוה מהמוצר שתיארת למעלה. המוצר נקרא איקוזהמקס. האיקוזנואידים הם חומצות השומן EPA. האתר הוא של יעקב סקיר ואת יכולה להזמין דרכו. כשאת לוחצת על האתר , נפתח חלון קטן ובו צריך לרשום שם client סיסמא 1423 ואז נפתח האתר לגלישה. אל תבלבלי בין שמן כבד דגים לבין שמן דגים. אלה שני מוצרים שונים. ונכון שיש ילדים שמרויחים יותר משילוב של שניהם, כפית מזה וכפית מזה, אבל שמן כבד דגים צריך לתת עם קלציום, כדי שויטמין D הנמצא בו יספוג סידן ולא עופרת או קדמיום. תתחילי עם הראשון ותראי איך הוא מגיב לכפית ביום עם ארוחה המכילה שומן כמו חומוס למשל.

לגית

New member
תודה רבה על הפירוט ועוד משהו

קראתי בארכיון הודעה שלך (אם אני לא טועה) שאת מציגה כמה מוצרים שיש בשוק עם פירוט על כל אחד. הבנתי משם שהכי טוב להביא מארצות הברית אבל כרגע אין לי מישהו שיביא לי. רציתי להתחיל עם משהו מהארץ (גליל). המוצר הזה מחברת קלייר לא מופיע בפרוט שקראתי. האם הוא עדיף על אלה? מאוד אהבתי את האפשרות לתת לו עם מיץ טבעי. תודה.

למעלה