מינון מגנזיום

מינון מגנזיום

ראיתי במאמר שהמינון הנכון למגנזיום הוא 300 מג לכל 20 ק"ג. אם הבן שלי (בן 14) שוקל 40 אני צריכה לתת לו 600 (שני כדורים גדולים)? זה נראה לי קצת מפחיד. איך אני יכולה לזהות אם המינון הוא גבוה מידיי? אם אני נותנת מולטי ויטמין+אבץ+ברזל+מגנזיום+ויטמין c האם אני יכולה לגרום לנזק? (אומגה 3 לא הזכרתי כי ברור לי שבשום צורה זה לא מזיק). הכל מחברת סולגאר כי זה הכי נוח ליקנות ואין לי תקציב להוציא על חברות מיוחדות

עונה בינתיים לגבי ההערה האחרונה

את מכירה את האמירה "אין לי כסף לקנות בזול"? לילדים בפורום הייתה באופן די עקבי תגובה שלילית למוצרים של סולגאר. אלה אינם מוצרים טובים כמו שנהוג לחשוב. אם את רוצה אני אמצא לך שירשורים. זה כמעט כמו להגיד "אנחנו במשפחה אוכלים רק המבורגר וצ'יפס של מקדונלד כי זה הכי נוח לקנות ואין לי תקציב להוציא על חברות מיוחדות". אם את רוצה לעזור לילד, לכי על משהו שעוזר להרבה ילדים בספקטרום. ברזל מזיק - אל תתני בכלל אלא אם כן יש צורך מוכח וזה בפיקוח רפואי ולזמן מוגבל. זו מתכת כבדה לכל דבר ועניין ובעייתית מאוד באנשים שיש להם עומס חימצוני. גם על זה היו כאן שלל הודעות. מולטי ויטמין עדיף שתתני כזה שיוצר במיוחד לילדים בספקטרום ואינו מכיל נחושת, חומרים סינתטיים וסוכרים וחומרי צבע למיניהם. אחרת זה יותר מזיק משמועיל (אם בכלל מועיל).

razgalili

New member
בלי הסברים מתישים

יעקב סקיר מיבא מוצרים שמתאימים לילדים אוטיסטים ויוכל למכור לך מולטיויטמין מתאים: מתוך מאמרי הפורום הנה פרטי הקשר של יעקב: יעקב סקיר- אתר החנות: www.autmedic.com/shop יעקב מספק גם יעוץ למשפחות מ אזור מגורים ת"א טל 054-4508423 ולגבי מגנזים - בקצרה, אין לך מה לדאוג ממינון יתר אם לילד אין אי ספיקת כליות אז זה לא יזיק לו, וזה בסדר, אם לילד היתה אי ספיקת כליות כבר הייתם יודעים (וטפו טפו טפו שלא יהיה לו אף פעם)

למעלה