מיניאטורות, D&D וחיות אחרות...

Odin

New member
מיניאטורות, D&D וחיות אחרות...

שלום אנשים. רציתי לשאול אם יש כאן חברה שבונים מיניאטורות (בין אם למשחקי מלחמה, או להמחשת קרבות במשחקי תפקידים – אולי סתם בשביל הכיף) ? מעניין אותי אם יש עוד חבר´ה פה שחולקים את התחביב ואולי נוכל לארגן איזו הזמנה משותפת מחו"ל. דבר שני, המהדורה השלישית של D&D פשוט ענקית... הגיע הזמן באמת שהחבר´ה של בWIZARDS (הייתם בהלוויה של TSR? טקס יפה... באמת יפה...) יחיו את השיטה הזו וישפרו אותה (לא צריך היה לשנות הרבה, 90% - גג!), ומה שיצא להם זה באמת שיטה נפלאה, פשוטה זורמת – מערכת ניהול דמות טובה מאד ומערכת קרבות זורמת והגיונית יותר (זה בכל זאת D&D...) הספרים ערוכים בצורה נפלאה ומידת ההשקעה בהם לא פחות ממדהימה. אני שאני בטח נשמע כמו פרסומת אבל רק רציתי להביע דעה, ואיפה טוב יותר להביע דעה מאשר כאן? עוד דבר קטן, קניתי אתמול שני ספרים נוספים של D&D – Oriental Adventures ואת Forgotten Realms Campaign Setting. בקצרה? וואו... תכנים מעניינים, ציורים מדהימים, הרבה (מאד) מידע והצורה שבה הכל מוצג... מדהים בהחלט הבפרים הכי מושקעים שראיתי מעודי (הם אפילו השקיעו בנייר) הדפים נראים כמו קלף ישן ומלאים איורים קטנים... טוב די... התלהבתי יותר מידי עכשיו הולכים לקרוא

Raistlin

New member
אהה... קצת לא במקום אבל

אולי בקרוב יפתח בתפוז פורם D&D

למעלה