מיניות ורוחנות

Feanor75

New member
אחד העקרונות הכי חשובים בלימוד הרוחני

הוא שכל דבר צריך לבוא בעתו אחרת השפעתו מזיקה.
העידן החדש נמצא בחיתוליו, כמו שהסברתי רק אחוז קטן מהאוכלוסיה עשה את המעבר הזה והוא בשל לאנרגיה החדשה, הדעה שלך מקורה בכוחות החושך שמנסים להקדים את המאוחר וממרידים נשים שעוד לא בשלות למעבר, לכן כל הדיסהרמוניה והמאבק בין המינים. נשים שבשלות מבחינה רוחנית מתנהגות לגמרי אחרת, אין אצלן שום תיסכול פמיניסטי. את מוקפת בתרבות חשוכה שצמחה בישראל שמנצלת גברים ומטפחת שנאה אצל נשים ומשחיתה אותן, כדאי שתעשי חשבון נפש כי את תישאי באחריות למעשייך.
&nbsp

חני2222

New member
חחחח הצחקת אותי

שתעלה מבחינה רוחנית תבין שהגברים = לנשים .
אולי תהיה גם פחות שובניסט .
ופחות פרימיטיבי כבעבר המתרחק ונעלם .
ואין הבדל כלל כולם ניצוצות הנשמה כולם מהמקור .

חני2222

New member
החשכה היא שיצרה הבדלים

החשכה היא שיצרה הבדלים בין הגברים והנשים בתקופות החשוכות בעבר
ויצרה בתודעות שיהיו הבדלים וכו..
וכאליו הגברים מעל ...
האור התחיל להאיר והובן ויובן בעתיד למי שעוד לא קלט שאין הבדלים .
שהנשים הן לא מעל וכן הגברים הם לא מעל ..יש שיויון ..
האור דוגל בשיויון האור לא עושה השואות אין אצלו מי מעל וכו..

Feanor75

New member
יש לך עוד המון ללמוד

אבל קודם את צריכה להתעלות לרמה שבה תוכלי להבחין בין ידע אמיתי למזויף ומסולף, ולהימנע מהפרשנות המוטעית שמקבעת אותך

lana244

New member
תודה

בעיקרון שאלתי כי באמת נדמה שאנשים רוחניים באמת עושים אהבה ולא סתם "סקס"
לפחות ככה אני מרגישה עם חבר שלי
שיש באמת חיבור
מצד אחד לפעמים אנשים באמת סתם רוצים קצת כיף
אבל באהבה אמיתיתי יש יותר עומק
לדעתי הסיפוק מגיע יותר מהאהבה עצמה ולא מהאקט המיני

התיאוריה שלי כזו

ראשית בתור אמינית החיבור שאני חווה ביחסים הוא יותר רוחני רגשי ולא גופני כל כך.
בטח לא גופני ברמת הסקס...
ליתר דיוק אין לי צורך כלל בסקס על שלל נגזרותיו . אבל מההבנה שלי את הדברים אני חושבת ש
יש אנשים ( אולי בעיקר נשים? ), מיניים שנקשרים בסקס כי הוא יוצר הורמונים ותחושת התאהבות כמו שאוכלים
שוקולד אולי רק יותר חזק. אבל מאחר שהסקס בתרבותינו הפך לאמצעי שעשוע ופחות למשהו המסמל קשר רציני
( כמו למשל שהיה נהוג פעם שהסקס היה מגיע רק אחרי האיחוד הרשמי והחתונה), אז ההסתכלות בהתאם שטחית
ורדודה. ואנשים דואגים לא ליפול שבי ברשת ההתאהבות החמקמקה בעיקר כשהם יודעים שזה רק סקס.
כך שאם יכל להיות איזשהו עומק לסקס הוא נעלם.
בנוסף אני חושבת גם בתור אמינית וגם בתור אדם שחיבור רגשי נפשי חזק יותר. ורוחני יותר מאשר הפיזי.
אם חיבור נפשי מגיע יחד עם חיבור רוחני מטבע הדברים שזה מעלה את החיבור הפיזי בדרגות הרוחניות.
בנוסף אני חושבת שהעומק של הסקס הוא בידיעה שהוא לא סתם. כלומר זה לא משנה מבחינתי אם זה סקס
במסגרת זוגית או מסגרת אחרת ( אפילו פוליאמורית), כל עוד שני או יותר מהצדדים יודעים שזה מיוחד כי הם לא סתם עבור הצד השני והחיבור ביניהם איננו רגיל כי ניתנת לו ולמעמד משמעות עמוקה יותר או אז הרוחניות עולה.
אז מהבחינה הזו אני מניחה שסקס כן יכול להיות חיבור ואיחוד נשמות התגובות שלי מקודם נבעו מציניות
כי זה לא מה שקורה רב הפעמים בתרבות שלנו ( שלא לדבר על כך שזו תרבות אונס ואז בכלל סקס אינו עמוק).
וכן מה לעשות יש בי צד אמיני שלא רואה את הפוטנציאל עומק שיכול להיות לדבר.
אבל שכלית אני אכן תופסת אותו

וגם במחשבה נוספת יתכן שחלק מתחושת ה"רוחניות"

שבסקס ( סורי הצינית שבי התעוררה שוב
). זה לא רק האקט עצמו אלא מה שמתלווה אליו...
יש עבורם שסקס זו דרך התפרקות ודרך אולי להיות אמיתיים ושלמים עם עצמם וגופם
כי סך הכל אם מבחינה פיזית זה להיות ערום בלי כל המסיכות והקישוטים מסביב ( שוב לי אישית
זה לא עושה כלום אבל אני מניחה שלאנשים מיניים עם משיכות ופחדים זו חוויה מכוננת? ).
בקיצור זה תלוי ברבה גורמים וכרגיל לא כולם קשורים לסקס לבדו

Feanor75

New member
כן

הפיסי הוא תמיד רק הביטוי הארצי לנפשי ולרוחני. כמדומני זאת כל המטרה של הטנטרה, להעלות את היחסים הזוגיים לרמה הגבוהה, אבל זה בעצם תהליך ארוך מאוד שנמשך בדרך כלל על פני יותר ממהלך חיים אחד על האדמה.
אני שמח שזה היחס שלך לנושא הזה ושהגעת לדרגה כזאת, ואם כבר מצאת שותף מתאים, אם יש לך אהבה אמיתית כדאי לשמור עליה ולהיזהר מהפיתויים שבאים מעולם הנפש ומהשפעה של תרבות מקולקלת שיש מסביבך בישראל, כל הדברים שמכשילים את הרוח.

Mr Utterson

New member
לפי התיאוריה שלך אתה היחיד הבוגר במדינה

ברכותי באמת ..
אתה לא פרויד, ואנחנו לא חיים במאה ה-19, כבר לא מחלקים ציונים על בגרות נפשית לפי מה עושה לך את זה במיטה.
בעולם המיניות יש הרבה דינמיקות, ששליטה היא אחת מהן, שאפשר להנות מהן בלי שכל ישותך תעבור רדוקציה להעדפות שלך.
הרבה נשים וחלק מהגברים אוהבים עמדה פסיבית, הרבה אחרים אוהבים ממש BDSM, ולפי אתרי הפורנו באינטרנט יש שלל של נטיות אחרות שהרבה מאוד אנשים בוחרים לראות ו\או לקחת בהן חלק.
הרבה מאוד מהתכונות האלו קשורות לפיזיולוגיה ולפסיכולוגיה של מיניות, ולאו דווקא של "מהות נפש האדם", למרות שיש מן נטייה מוזרה לכל מיני אנשים לעשות מזה פילוסופיה שלא לצורך.

למעלה