מיניות

מיניות

שאלה שמעסיקה אותי: מישהו שהוא אסקסואלי לא משדר מיניות ולהיות סקסי בשבילו זה משהו שלא מתפרץ באופן טיבעי? ואני לא מתכוונת למראה "סקסי" אלא לתנועות גוף ולמבטים שמקרבים את בני המין השני ומושכים אותם לכיוונך.... אם מישהו, מישהי לא משדרים משהו מסוים הם עלולים ל"התפספס" אם הם נמצאים בסביבה מסוימת ואני לא מתכוונת להתפספס בקטע של סקס אפשרי אלא למשיכה ראשונית, רגעית זו שמתחילה ללא מילים. והשאלה האחרונה אם הבנתם בערך מה שכתבתי עד עכשיו :) היא: האם קל לכם שמתחילים אתכם, האם קל לכם לרוד בצורה סקסית ואתם מחובר לצד הזה שלכם או שאסקסואל לא יכול לשדר מיניות באופן טיבעי בחיי יום יום שלו (ללא אלכוהול, משחק, סמים ועוד עזרים...)

p019

New member
שעלות מעניינות

ווהו, אני יענה מה שנכון לגבי, יכול וסביר שיש א-מיניים שמרגישים שונה כלפי הנושא. אני לא משדרת "סקסיות". זו לא טענה שלי, זו טענה של חברה שהיא כן מינית. ואיזה מזל שזה כך. אני לא יודעת אם שאר האנשים חושבים כמוני, אבל נראה לי שהדבר האחרון שא-מיני צריך זה לשדר מיניות. זה נראה לי נכון גם עבור אנשים מיניים: תחשבי על זה כאדם שנימשך לנשים אבל משדר מיניות לגברים - מיותר ואלול לגרום לפניות לא רצויות. אבל נידמה לי שמישהי סיפרה בפורום שכן מתחילים איתה כל הזמן - כך שכנראה אפשר לשדר מיניות גם אם אתה א-מיני
. בקשר לעובדה שקשה להכיר כך אנשים - כן, נגעת בנקודה רגישה. יש א-מיניים שלא מעוניינים בקשר - כך שזה לא משנה להם, אבל לא חסרים כאלו שמעוניינים בבן זוג. אם כי, אני לפחות, ירצה בן זוג א-מיני, כך שעדין אין לי צורך לשדר "סקסיות". אם זה לא היה ברור - אדם א-מיני לא קולט "סקסיות". למען האמת - אין לי שמץ של מושג מה זה "סקסיות". אני זוכרת שזו היתה אחת השאלות שניסיתי להבהיר לעצמי עוד מגיל העשרה - מה ההבדל בין אדם "יפה" לאדם "סקסי". מישהו פעם אמר לי שזה ההבדל בין איך נראים הפנים לאיך נראה הגוף. לא חשוב, חלק מלהיות א-מיני זה לקבל שיש דברים בחיי היום יום סביבך שלעולם לא תבין.

Limbonic Art

New member
מה סמים, מה אלכוהול -מה?!

את הזבל האורגני( או לא אורגני) אני משאירה לאנשים שבורחים מהמציאות! לגבי שאלתך ... אני לא יודעת כמה קשור נגיד "סקסיות" לאנשים שמתחילים איתך ברחוב. בוודאות- אני לא חושבת שאני משדרת מיניות, אני גם לא רוצה לשדר דבר כזה... יחד עם זאת- כן חשוב לי להראות טוב ויש לי טעם מסויים בלבוש ואם אני לא מוצאת בגד מסויים בחנות, אני אלך למעצבת שתסדר לי אחד כזה
קורה מצב שמתחילים איתי ברחוב , אני הולכת רגיל למדי , לא מסתכלת בכלל על אנשים עוברים ושבים לידי (אם מסתכלים עלי זו בעיה שלהם, כי מצידי בדר"כ אין יחס או אם מדובר באדם ממש נחמד אז אשיב לו בנחמדות שאני לא בעיניין וזהו) אז לגבי תנועות גוף ומבטים- אין סיכוי, מבחינתי, לשדר דברים כאלה, אין לי מושג גם איך לשדר וגם לא רוצה לשדר, חבל על אי הבנות מיותרות. מה שכן אני כן אוהבת את הנשיות שלי וחשוב לי להראות אישה ולא גבר- עדיין לא רואה קשר בין זה לבין לשדר "סקסיות" נגיד

p019

New member
ללכת למעצבת זה לא יקר בטרוף?

אם אני לא מוצאת בגד שאני אוהבת בחנות אני יוצאת מעוצבנת מהחנות ומקטרת על האופנה האחרונה שדחקה את כל הדברים הנורמלים החוצה, או אופנות בעופן כללי שאין בהם שום הגיון.

Limbonic Art

New member
אווו או או לקטר על האופנה היום../images/Emo46.gif

זה קורה לי המון! או רבע בד שלא מכסה שום דבר או גופיות, או חולצות בטן
, או חולצה נחמדה אבל בצבע מזעזע או גרוע מזה שקוף!!! דברים שאפילו לבית לא אלבש... בסוף נמאס לי ומביאה למעצבת שרטוט של מה שאני רוצה וזהו. זה לא יקר - אם את קונה את הבד והיא רק תופרת לך מה שאת רוצה (בדים זולים מאוד מכל הסוגים יש ביפו). אם כי היום יש יותר מגוון בחנויות , רק צריך מאוד להתאמץ למצוא דברים נורמלים ללבוש
ולי אין זמן לאחרונה לחפש, גם אין לי סבלנות כ"כ - אני מאלה שנמצאים בחנות רואים משהו יפה (במידה ויש כזה) תולשת מהקולב ומשלמת בלי למדוד אפילו...

p019

New member
אני מהמוזרים ששונאים חנויות בגדים

אם אני בחנות בגדים יותר מ30 דקות יש סכנה ממשית לחיי הסובבים אותי. כך שאני משתדלת להימנע מזה בכלל או לחפש מעוד מהר. אני משארת שבים כל העיצובים האפשריים לבגדים יש עיצוב שאני יסתקל עליו ואוהב אותו. ואם היה לי חוש לעיצוב - אז אולי גם הייתי יחולה להמציא אותו בעצמי. אבל כיוון שזה לא כך. כל מה שנשאר לי לעשות זה להתעצבן
וכמובן - להתרחק מחניות בגדים

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif את לא מוזרה בכלל לטעמי

גם אני שונאת חנויות בגדים וכבר לא מבקרת שם למעלה מ-3 שנים , אלא אם ראיתי בחלון ראווה משהו מעניין. אם לא אז לא נכנסת , כי אין לי עצבים גם למוכרות המרגיזות עם ה"צריכה עזרה" שלהן... האמת, העלת נקודה מעניינת הלוואי עלי ללמוד עיצוב ולעצב בעצמי- חוסך המון.

queen helen

New member
מסכימה לגמרי

מעולם לא שידרתי מיניות, אין לי מושג איך לעשות את זה, וגם כשאחרים לידי משפריצים מיניות, אני לא אראה את זה (אלא אם מישהוא יסב את תשומת ליבי). אני גם לא אוהבת שמתחילים איתי, לא כי אני לא רוצה להיות עם מישהוא, אלא כי אני יודעת איך זה יגמר, ונמאס לי להכנס לסרטים על דברים שנדונו לכישלון עוד לפני שהתחילו. (זה עד שאני אמצא בן זוג אמיני... אולי...) כך שאני ממש לא מרגישה פיספוס! אם מישהוא מסתכל עלי באופן מיני (ואין לי מושג מאיפה הוא קיבל את הרעיון הזה), אני אתנדף מהמקום תוך שניה לכל היותר! מה שכן - אני עדיין שטחית למדי, ומחפשת תמיד בנים שיראו טוב. (לא באופן מיני, לא חתיכים שוברי לבבות, אבל כאלה שיהיה לי שמח להסתכל עליהם - מין ניצוץ בעיניים ובפנים בעיקר). לגבי בגדים - אני מחכה ליום שאמצא עבודה, כי השותפה הבטיחה לי סבב קניות! (ז"א - היא בוחרת ואני רק מטילה וטו או מודדת, כך שהרבה כאב ראש נמנע ממני). אין לי פוביות חנויות בגדים רציניות, בעיקר כי אני לא זוכרת איך זה מרגיש להיות באחת...

p019

New member
אז למה את מחקה?

אני בטוחה שאפשר למצוא קורסים כאלו לערב. אפילו לא בתור מיקצוע. יש לי חברה שעשת קורס ערב של עיצוב נעלים - הם ממש למדו מההתחלה איך עושים את זה.

Limbonic Art

New member
אין לי ממש כוח../images/Emo163.gif

וזה רחוק מהשאיפות שלי , קודם אלמד משהו כמו 6 שפות שפת אם שונות אח"כ אחשוב על עיצוב בגדים ושלל תחביבים למנהם (במידה וישאר כסף לזה)

p019

New member
6 שפות?

אני בקושי מסתדרת עם ה3 שאני אמורה לדעת. יש לי גם בעיה את ההגדרה של שפת אם. השפה הראשונה ששמעתי בחיי היתה ספרדית, וזו גם שפת של אימי כמובן, אבל זו בהחלט השפה שאני פחות שולטת בה. כך שזה לא כל כך קשה להגיע לרמת שפת אם
. 6 שפות. בהחלט אחרי זה לא ישאר לי מקום לשום דבר אחר בתוך הראש. מישהו פעם אמר לי שאם יודעים 2 שפות מאותה משפחה אפשר להבין את כל השפות מאותה משפחה - כמו - אם תלמדי ספרדית ואיטלקית - תביני פורטוגזית וצרפתית. לא יודעת אם זה נכון - אבל אין ספק שיש שפות שעוזרות להבנה של שפות אחרות ויש שמתנגשות. את יודעת אילו שפות את רוצה?

Limbonic Art

New member
כן זה נכון,

אבל אז יודעים את השפות מאותן משפחות ברמה בסיסית ולא ברמה של שפת אם- כמו שאני שואפת לדעת... בעיקרון, אני רוצה לחדד קודם שפות שיש לי מושג בהם והם: אנגלית , גרמנית , וספרדית- אם אותם אחזק לשפת אם (בסיס ועד רמה גבוהה בחלקם יש לי כבר ידע) אז אח"כ ארצה ללמוד פינית, נורבגית וצרפתית אם כי מצידי ללמוד גם סינית ורוסית ... נחיה ונראה
גם אצלי בבית דיברו ספרדית אמנם "לא נקייה" מקורית, אלא לדינו , דיברו גם בולגרית , אבל את זה לא קלטתי יותר מידי חוץ מאת האותיות וכמה מילים מאוד בסיסיות. רק מצטערת שסתם התחלתי ללמוד הוראה- כי את זה, ממש לא בא לי להמשיך ובטח לא לעסוק בזה- להיות מורה בישראל = סיוט על!

gabriel1349

New member
צר לי לאכזב אותך, אך את כבר יודעת

לפחות את קוראת מצויין ממה שראיתי
מצד שני, אם זה תירוץ לבוא לבקר- את יותר ממוזמנת

יש עיצובים לבגדים בחנויות?

הבגדים כל כך זעירים שאני לא מצליחה לראות שום עיצוב עליהם.

guanyin

New member
רוצה המלצה

למורה לסינית?
שש שפות? כל הכבוד לך! הלוואי עלי!

למעלה