מיני איפוד 4 גיגה,עובדות

מיני איפוד 4 גיגה,עובדות

תקנו אותי אם אני טועה בעובדות שאני מציג! המסך רגיש מאוד לשריטות?! הוא לא תומך עברית אבל זה אפשרי?! אפשר להטעין אותו גם עם מטען שמתחבר לחשמל? אפשר למחוק שירים רק דרך המחשב?! אי אפשר להעביר שירים מהמחשב לנגן אלא ע"י תוכנה בלבד?! תודה לעונים זה מאוד חשוב לי...

יאיר B

New member
כמה עובדות שגויות וכמה נכונות:

1. בעיקרון, כל נגן יש מסך רגיש לשריטות. על האיפודים כולם אומרים שהגוף שלהם באופן כללי רגיש לשריטות. להגנה קנה נרתיק. ואגב הערה: מה שנשרט זה לא המסך עצמו, אלא פלסטיק מגן שמחובר לגוף של הנגן. אמסך עצמו אף פעם לא נשרט... 2. הוא לא תומך בעברית מהקופסאף אבל אפשר להתקין בו גרסת קושחה שמאפשרת עברית. יש מפרטים באתר ידע (קישור בקישורי הפורום - איפוד). 3. הנגן לא בא עם מטען בקופסא. צריך לקנות בנפרד (אתר ידע...). הוא יכול להיטען דרך USB של המחשב. 4. זה נכון: אפשר למחוק שירים רק דרך המחשב ולא דרך הנגן. 5. גם זה נגון: כדי להעביר שירים מהנגן למחשב חייבים את התוכנה שלו (איטונס). יש גם בעיה להעביר מהנגן למחשב (למרות שיש תוכנות יעודיות שעושות את זה). 6. בבקשה.

gt-master

New member
תיקון ליאיר

לפי מה שהבנתי בנאנו אין את שכבת פלסטיק מעל המסך,אתה פשוט נוגע במסך עצמו ולכן לא רק שהוא נשרט ברכות אלה לחיצה קלה תיגרום לעיווט ולצבעים להימרח עד כדי נזק בילתי הפיך.על זה התלוננו כולם.

יאיר B

New member
וואלה?

אם זה נכוןף אז מישהו באפל צריך ללכת הביתה... זה ממש לא אחראי מבחינתם לעשות דבר כזה. המסכים הללו מאוד עדינים. בנגנים שלי אני בונה על הפלסטיק מגן הזה כשאני זורק אותם בתיק... זאת כנראה עוד סיבה למה הוא כל-כך דק (אבל למה על חשבון השרידות שלו?)

למעלה