מיני דיסק 1GB

itaysk

New member
מיני דיסק 1GB

מה אתם אומרים על המינידיסקים החדשים? היה לי מינידיסק והדבר היחיד שלא אהבתי בו זה הממשק: להעביר אליו שירים עם התכנה היה סיוט! הבנתי שבמכשירים החדשים של הג'יגה אפשר פשוט להשתמש בהם כמו Disk On Key 1. זה נכון? 2. מה אתם חושבים עליהם? תודה.

../images/Emo42.gif

גם עם המיני דיסק החדש אתה צריך את התוכנה על מנת להעביר שירים לנגן רק שהשיפור כאן הוא במהירות ההעברה שהשתפרה ובנפח של כל דיסק. אתה לא יכול להעביר שירים לMD בתור דיסק און קי ללא התוכנה. בסה"כ סוני ממשיכה את אותו קו רק עם שיפור המהירות והנפח של כל דיסק,ובסה"כ אם היה לך MD והיית מרוצה ממנו אז אתה תאהב גם את החדש,אבל אם לא היה לך MD,אני ממליץ על נגן MP3.כל הקטע של הדיסקים נהיה קצת מסורבל ועדיין המהירות ההעברה נמוכה יחסית לנגן MP3.

weird dust

New member
בגלל הפורמט של סוני והתוכנה עזבתי

בגלל הפורמט של סוני והתוכנה עזבתי אותם. זה היה לי מאוד מסורבל ומאוד מעצבן לעדכן במשל שעות דיסקים. בנגן שלי אני פשוט מעביר ומעדכן מהר. וגם העברה של הכל לא היה רצינית סך הכל מבחינת זמן.

itaysk

New member
הבנתי שגם ב IPOD זה ככה

הבנתי שגם ב IPOD חייבים להעביר עם התכנה.. זה נכון? כל הרעיון של נגן Disk On Key בשבילי זה שאני יכול ללכת סתם לחבר לשמוע שיר ולהעתיק אותו לנגן.. בלייותר מידי סיבוכים. איזה נגנים יתאימו לי.. בעקרון כל ה FLASH למיניהם הם כאלה נכון?

weird dust

New member
בקשר לתוכנה והנגן

האי פוד קשור לתוכנת האי טונז של אפל. הם לדעתי אחת מהחברות היחידות שלא מאפשרות פליי באק (נגינה) של שירים מתוך הארד דיסק. אי ריבר אני יודע בבטחון שהוא קורא מתוך הדיסק הקשיח. אני יודע שגם הרבה אחרים אותו דבר. גם דיסק און קי נגן כזה מנגן מתוך הנגן ולא מתוך בסיס נתונים. האי פוד יכול לשמש כדיסק נייד וניתן להעביר איתו קבצים אך לא ניתן לקרוא אותם.

TheRealDeal

New member
האייריבר בשביל פלאג&פליי

צריך עדכון תוכנה, לא? והעדכון הזה מוריד את המהירות העברה שלו לUSB1.1, אפילו אם מחברים אותו לUSB2, וזה מעצבן... האייפוד יכול לשמש כהארד-דיסק/דיסק נייד לכל דבר, ואפשר לקרוא את הקבצים בכל מחשב שיש בו דרייבר, הבעיה היא רק עם שירים, למרות שלדעתי התוכנה (iTunes) יותר נוחה בשביל להעביר שירים מסתם לזרוק אותם בתיקיות, ויותר קל גם לסדר את השירים בנגן, התוכנה גם מאפשרת המרה של דיסקים לכל הפורמטים שהאייפוד תומך בהם, והיא קלה ביותר לשימוש.

weird dust

New member
טוב כמה דברים

לא יודע מה יש לאח שלך אבל אצלי ב-H300 אין את הבעיה. חברים שהשתמשו במכשירים דומים (או סתם של אותה חברה) לא דיווחו על בעיה כזאת. אני ורבים אחרים החלפנו את הגירסאות שלנו מאמריקאית לקוראנית או מאירואית לקוראנית, ולא נתקלנו בבעיה כזאת. אולי הבעיה באותה גירסה או בגלל שהיא ישנה. תנסה להחליף.

למעלה