מיני הופעה בבארקה בב"ש.

yellow cheese

New member
מיני הופעה בבארקה בב"ש.

אז..הגעתי מעט באיחור, אחרי שלושה שירים לפי מה שנאמר לי בכניסה. דניאל שר שירים טובים, התרגש מזה שהקהל ממש יודע ת'מילים. הוא זיהה אותי [טובנו, אני מבלבלת לו ת'שכל כל הזמן בהופעות של אביב, איך לא?] ולבסוף גם הצטלמנו. הוא פשוט מקסים. אם אי פעם חשבתי ש'די דניאל, נגמרה לי הסוללה מלשמוע אותו מרוב שטחנתי ת'דיסק האחרון' הרי שבשניות הוא הזכיר לי למה אני כ"כ אוהבת אותו. בחיי שאני מאוהבת. [ואם החבר יראה את זה הוא נורא נורא יפגע
] בין השירים הבולטים היו: -ניצוצות של ברי. ביצוע מעניין. -רבות הדרכים עם מישהי מהקהל [ששרה מדהים!!!] -מיתר קרוע עם ההקדמה שהשיר מוקדש לענבל פרלמוטר ז"ל. -לב זהב [שלפי דניאל נבלע איפשהו בין עדיף לבין השירים ברדיו]. -בא מכאב [כי זה השיר שלי] הופעה מיוחדת עבורי. אני לא מהאנשים שנשארו למסיבה, העדפתי ממ..להיות טיפה גרופית ולחכות לדניאל
אני אצרף את התמונות שיש לי ביום שני, כשיהיה לי מעט זמן לנשום. אדיוס אמיגוס. =שירלי= נ"ב למרות שאני נראית בת 12 בתמונה, אני לא באמת נראית כ"כ קטנה במציאות
[אני בת 20 בקרוב]

S h A b i T

New member
את באמת נראת די קטנה שם. ../images/Emo6.gif

העיקר שנהנת. יש לדניאל חולצה יפה.

רעותוש'!!!1../images/Emo175.gif

אווופההה כל כך רציתי ללכת להופעה שלו!!!1 איזהה באאססססההה.. אלוהים!!! אבל אני דיי מתנחמת בעובדה שנאי אראה אותו בניצנים!!!! (בתקווה שאני אמצא כרטיס..)
טוב השעה שש בבוקר ומתחיל להיות מאוחר אני הולכת ללמוד להיסטוריה ואז הבגרות האחרונה שלי!!!!!!!!!!!!!! סופסוף חופששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!1 איזההה כיייףף.. כמה חיכיתי לרגע הזה כמה תוכניות יש לי!!! אז שיהיה לכולםםם חופש באמת גדוולל והעיקר שיהיה טוב...!!!!! תהנו.. ביי ביי....

BaRbiK

New member
חחחחח א תבאמת נראית קצת קטנה:)

אבל תמנוה ממש יפה:) ויש לו חולצה ממש חמודה!!חחחח שמחה שנהנת:) אוף אני גם רוצה הופעה:(

hodayoyo

New member
הכי שווה לחכות לדניאל ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

את מוזמנת להעלות את התמונה לגלריות יצא לך תמונה יפה
ושמחה שנהנית

למעלה