מיני-מיני-מפגשפורום!D:

meytar

New member
מיני-מיני-מפגשפורום!D:

סתם
פשוט היום פגשתי את נאקו בדיזינגוף סנטר[= היה ממש מגניב. אני ואחי הסתובבנו לנו אבודים שם, וראינו קבוצה של ארבע בנות שציירו אנימה וכאלה..(ציורים ממש יפים
)וכבר מרחוק אחת מהן במדים נראתה לי אופיר, אז אחרי ששאלתי אם הם יודעים איך מגיעים לתומר, שאלתי אם זו אופיר, והיא אמרה:"כן, אני מכירה אותך?" XD (אגב,מסתבר שיש לה עיניים מגניבות גם במציאות). הסברתי לה מי אני והיא התנפלה עלי בחיבוק בדיוק כמו איך שמילי סיפר לי שקורה במפגשים (רק היא לא ידעה שהלכתי מהרכבת לסנטר ברגל והיה ממש חם וממש הזעתי
) אחר כך דיברנו על זה שאין מפגש פורום ושבטח כולכם מסתירים איזה סוד אפל>< אחר כך אני ואח שלי הלכנו לתומר (או ליתר דיוק, ניסינו במשך חצי שעה למצוא את תומר, כי הן אמרו לנו לפנות שמאלה אחרי הגשר, אבל גם לא היה לנו מושג איפה הגשר><) וזהו, היה ממש מגניב. אה, ונאקו- לפני כמה זמן גם ראיתי אותך בתל אביב, אבל חברות שלי ממש מיהרו וגם את נראית די ממהרת, אז לא עצרתי לדבר איתך
וזהו, אנשים, מה שלומכם? שי-איך באזרחות? סטטה- כבר התחיל החופש שלך? וכולם- מה חדש אצלכם?[=

CibiHeart92

New member
בטח שהעיינים שלי מגניבות D: <

אני יכולה לירות מהן ליזר על חיילים לא מדוגמים (אני באמת עושה את זה! O: ) ומזיעה? הלו, אני במדים תאמיני לי שזה לא מפריע לי X3

למעלה