מיני מפגשון

מיני מפגשון../images/Emo13.gif

רציתי רק לספר לך שאתמול הייתי ברוטב סלסה ופגשתי שם כמה מהפורום שלנו (Palalolito, טל טלטולה, night girl, JENNIE ועוד כמה שלא ממש פעילים בפורום) והיה ממש כיףףף לפגוש אנשים מהפורום, לדבר, לצחוק, לרקוד וכו'....(רננה
) חוצמזה שמישהו שהיה אמור להגיע, *שיעול*אורי*שיעול* שגם הוא חבר לא הכי פעיל בפורום שלנו - לא הגיע
גררר
(למה הברזת
) יא מבריזן..
ו..רציתי להגיד שהיה נורא נחמד ורק רציתי להגיד שזה ממש היה מפגש.. שבכלל לא היה מתואם
למי שהיה - נהנתם
איך היה
פסח נעיםםםםם ומהנה
TAL נ.ב
רננה - איך הלך המחקר שלך היום

Night-Girl

New member
כן טל?

וכו'- ומופנה אליי... לא ממש הבנתי טל המחקר היה בסדר- רק הייתי ערה עד 4 וחצי בבוקר בגלל החסרי חוליות האלה! בסוף כל התוצאות יצאו הגיוניות, רק לשמור שהן לא יברחו מהכלי היה סיוט דיי מסריח................... עכשיו נשאר לי רק לכתוב את כל המחקר, עם החומר רקע, תיאור ניסוי וכו'. שם המחקר: חשופיות, להיות או לא להיות

לא פשוט נזכרתי בשירים האחרונים

שרקדנו ו...סתם רקדנו
חחח טוב שלא נרדמתי לך באמצע שרקדנו
חחחח סורי.. פשוט הייתי נוראאאא עייף
ואני שמייח שהמחקר של הולך כמו שצריך
תמשיכי ככה
(
) מה המורה אומר

Night-Girl

New member
עייפים?

זה היה הרבה יותר גרוע - העיקר שנהננו, נכון? המורה לא הייתה שם בכלל... היא לא יודעת מזה לא נורא נשב לרשום את הכל אגב, מה עם הפגיון שלך?

ככןןןןן../images/Emo13.gif

דווקא מאוד נהנתי...
מה איתו
רוצה תמונות שלו
נ.ב. טלללל מה איתך
נהנת
ואריאל
וכל השאר..

Palalolito

New member
אהההההההה

אני חטפתי חררה בmerecumbe בקטע של התופים לקחתי את נתלי לטיול בחצי מהרוטב :) מה היה קטלני חוץ מרננה המסטולה הזו, לא יודע מה היא עישנה...

היה בסדר...

לא הכי משהו בעולם....היה נחמד :) וטל אני שמחה שנהנית...:))) אולי תבוא היום?

היום אין מצב שאני בא..

אין לי איך
ו..רננה באמת נהייתה מסטולה קצת חחחח
דווקא אני ורננה במרקובה לא ממש השתגענו... טוב נו, רננה קצת קיפצה לה.. אבל אני וכמעט נרדמתי לה שם באמצע השיינס חחחחח הייתי ממש עייףףףף לא יודע למה
הרבה זמן לא הייתי עייף ככה

Night-Girl

New member
היי

מגעילים מסטולה? עישנתי....... לא פשוט הייתי עסוקה עם חשופיות שני לילות לפני זה ! חוץ מזה, הסברתי לך על יום שלישי בערב וכמה שאני רוצה שהוא יגיע! והכי חשוב, לא קיפצתי, הסתובבתי לבד!!

Night-Girl

New member
לבד לבד

אתה לא זוכר שהמצאתי ? ואתמול- היה מדהים............................... פשוט בלי מילים- אבל לא לגילך...
אגב, החלפתי תמונה תביע דעה טוב?

עלק לא לגילי../images/Emo6.gif

חחח את תמיד אומרת לי את זה
טוב נווו לא נורא
חחחח
ו..את יודעת כבר מה דעתי(אמרתי לך באיי סי) ושוב -
במציאות את עוד יותר יפה

Night-Girl

New member
וואו

איזה מחמאות תודה טל ולגבי לא לגילך... כן נכון, אני תמיד אומרת את זה. אולי תתבגר כבר? חחח, צוחקת. חג שמח לכולם!!!!!!!!

חחח../images/Emo13.gif

ונזכרתי בקשר לסיבובים שלך.. התכוונת לוריאציה שעשיתי לך וכל פעם הסתובבתי לכיוונים שונים ועשית דברים שונים ממה שצריך
חחח כל פעם עשית את זה.. ואני מנסה לסובב אותך בכוחחחח ואת לא זז.. אין! חייבת לצד שני! חחח...

Palalolito

New member
אצלי

היא סתם הסתובבה כבד ולא היה לה כח להזיז את הרגליים.

Night-Girl

New member
פורפרה!!!!!!!!

העיקר שאין יותר חשופיות באמצע הלילה...... אפשר לעשות דברים יותר כיפיים
מחר אני ורועי נוסעים לפיקניק חשבנו על החוף ים ליד געש למישהו יש עוד רעיונות- לא כולל דבוש, ואכדיה

../images/Emo32.gifחחח רננה רננה....../images/Emo8.gif

מה יהיה איתך
אז רגע, מחר את לא באה לאכדיה
אגב - מי מתכוון לבוא
אני מקווה שיהיה נעים כמו היום

Night-Girl

New member
יהיה איתי טוב

אהההההה אני מופיעה כחברת פורום מ-ג-נ-י-ב מה יש מחר באכדיה? יש סלסה?

בוקר טוב רנננה../images/Emo42.gif

חסר לך שמחר את לא באה
רק איתך אני יכול להתפרע בשיינס ולעזוב שעות
חחח סתםםם

למעלה