מיני מפגש

פרקשון

New member
מיני מפגש

היה כידוע לכם מפגש פורוםם של היידפארק חלקנו נמצאים בהיידפארק והלכנו למפגש מי היה? אני דודי
טובי
גלי
מור
אביגיל
ויכול להיות שהיה עוד מישהו ושכחתי... הקיצר היה גדול ואני מקווה לראות אתכם שוב

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif היה כלכך כיףףףףף../images/Emo13.gif

ממש נהנתייי... חמודיםם :] עידן, מגניב ביותר שבאת.. כפרעליכם

אני אגיד לך מה שכחת!!

את שייגעצ!!! יובל, אסף, ואבי באו!
אבי החמוד הזה זכר אותי ודיבר איתי.. והצטלמתי עם יובל.. ויובל לשם שינוי לא היה שיכור!
הוא היה שפוי.. וואי וואי אבי כזה חמוד, הוא בא, עמד לידי, ושוחחנו.. חחח עידן! אין לי מושג מה אמרת לי כשהתקשרת
[אחרי שכבר הלכתי] אמרתי כן וניתקתי.. :/ ואז קלטתי שלא הבנתי כלום היה ממש כיףף! עידן אתה שרוט ברמות! אני לא אגלה למה כדי לא להרוס לך אבל ממש היה מצחיק!!!

פרקשון

New member
חחח תודה כפרה

ותודה שאת לא אומרת למה אגב היה לי מלא רעש וגם לא שמעתי מה את אומרת אז החלטתי שלא חשוב כבר רציתי לדעת אם את כבר על האוטובוס כי לא אמרת ביי בכל מקרה היה אדיר ואת שייגעצ פספסתי

ברור שאני מסכימה לראות..

פשוט לא קבעתי עם אף אחד מיוחד .. וחוץ מזה אני הולכת לראות אותך אז ברור שיהיה שווה :)

JALULA2

New member
היה כיפפפפ

היה כיפפפפפפפפ
היה ממש כיפ לרכל עם יובל על נטעעעע-יובל מכות חחחחחחח :}

liel15

New member
גמני באה...

אבל אני לא ידע לזהות אתכם.. כי עדיין אני לא מכירה אפחד חוץ מכפיר.

רוצה עוד יותר מיני מפגש?../images/Emo15.gif

תקח את דני והתחת שמן שלו תאסוף את טובי את גלי ואת נדב (כדי שטובי לא תשתעמם) בדרך ותבואו לנהריה. אני מחכה שם.

גוטשה

New member
עידן ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

כפרה עלייך. שוב, תודה תודה תודה תודה תודה תודה. היה כל כך כיף :)))))) בוהווו.כל מי שרוצה תמונות, בעיקרון יש פה [בפורום הרשמי], לאורך כל 19 הדפים שכרגע יש. ומי שרוצה פירוט עוד יותר מפורט ומעיק, יש כאן, בבלוג שלי. שיהיה יום נהדר לכולם :)

למעלה