מיני משחזת

tunalover

New member
מיני משחזת

שלום לכם, שאלתי בפורום "עשה זאת בעצמך" ואני נעזרת גם בכם: אני בונה לילד שלי קיר טיפוס מעץ. החלטתי על נושא (ים), חתכתי קוביות עץ בגובה 5ס"מ ומעלה ובגדלים שונים והתחלתי לעצב בעזרת מפסלות כל מיני חיות ים ושבלולים. כעת אני מחפשת משחזת שתעזור לי בפינאלי. בהום סנטר ראיתי שמוכרים WOLF ו- SKILL. שיתוף בניסיון עם אחת מאלה ו/או רעיונות נוספים יתקבלו בברכה תודה

yulevi

New member
תלוי

בסכום שאת מוכנה להשקיע,אם זה לעבודה חד פעמית יש את הוולף והיונדאי שהן הזולות בשוק,לעומתן יש את ה"דרמל" המקצועית יותר ומחירה בערך פי 4 .לדרמל יש גם מספר סטים עם תוספות שונות.בהצלחה ומסקרן לראות תמונות

tunalover

New member
תודה על התשובה.

אני אשתדל לשים את תמונות הפרוייקט על שלביו כשיסתיים

tunalover

New member
מראה מהצד עם השיפוע לתפיסה טובה וקלה יותר

לכולם עשיתי מאין שיפוע שיהיה קל יותר להחזיק בהם בזמן הטיפוס

tunalover

New member
תקריב של הסרטן

מראה טוב יותר את המקומות העדינים אליהם אני אצטרך להגיע ולשייף בעזרת המשחזת (אני מקווה).

yulevi

New member
יפה ומעניין../images/Emo140.gif

לדעתי את יכולה לוותר על המשחזת{במידה וזה לשימוש חד פעמי} וללטש הכל עם נייר לטש או לקנות סט פצירות עדינות כדי להכנס לפינות,הערה חשובה תעגלי את כל הזויות הישרות בעץ,במיוחד באזורי האחיזה לטיפוס,האם זה נסיון ראשון שלך בעבודת עץ?

tunalover

New member
תודה../images/Emo13.gif

על חוות הדעת ועל הטיפים. את השבלול התחלתי לשייף עם נייר ויצאה לי שלפוחית בגודל פיל ואז התחילו המחשבות לנדוד על מכשיר שיעשה זאת עבורי. זהו בהחלט ניסיו ראשון שלי בעבודת חריטה וגילוף מאז ימי התיכון. ושם עשינו רק קערות שטוחות....

zvika f

New member
בשביל כוס חלב קונים פרה??../images/Emo9.gif

אם זה פרויקט חד פעמי אזי קני את המלטשת הזולה ביותר. אולי כדאי לשקול ליטוש ידני?

התחליף

התחליפים שיש לי וולף ויונדאי בעיקר משתמש לעבודות קלות כמו חריטה בזכוכית. בתמונה אחת מהם

ראשית עבודה יפה

אני מתכנן לעבוד, גם אני חולה כלים ישנם הרבה כלים שרכשתי ולא התחלתי לעבוד. למשל כלי זה מסור נימה (שבתמונה) שהוא כבר שנתיים אצלי הבעיה אצלי חוסר זמן בגלל האופי של העבודה שלי (האמיתית).

yulevi

New member
כאן נמחקה תגובה

עם אופי פרסומי ללא קשר לפורום שלנו

למעלה