מיני סדנא - האם ממשיכים ?

מיני סדנא - האם ממשיכים ?

שלום לכם, אלו שקוראים ואלו ששולחים תגובות ומנסים את הלמידה הזו, האם מעוניינים בהמשך ? להכין עוד עבודות ? הסברים ?

papylove

New member
בטח איזו שאלה?

את בטח מכירה את המשפט מי שמתחיל במצווה אומרים לו גמור. חוץ מזה שהאתר הוא מענה כמעט מיידי לבעיות רבות שצצות בדרך, מועיל בצורה יוצאת דופן הרי שהסדנא שלך מצויינת זו פעם ראשונה שהילד מסכים להשתתף לקרוא לראות מה קורא לראות שישנם ילדים ואנשים עם בעיות דומות לשלו ובמיוחד עם הוא יכול גם ללמוד ממנה. הילד כבר שנתיים וחצי הולך להוראה מתקנת ובאמת בנושאים אלו לא נגעו אולי פו ושם אבל לא העמיקו מה אגיד ומה אספר ילד שמדי פעם בא ואומר "נו עוד פעם לשיעור אולי נוותר?" טוב האמת מותר לו מדי פעם גם נמאס לו מהסדנא הראשונה שביקשתי שרק ינסה ויסתכל - הילד פותח כמעט כול יום את הפורום לראות מה קורה מה השתנה מתי תוסיפי עוד סדנה ומתי תעני לו על התשובות. יש לציין כי הוא עושה הכל לבד בלי עזרתי ולי רק נשאר להנות ממנו ומנדיבותך הרבה. ולמען האמת הסדנא עזרה גם לי אישית עכשיו אני שמה לב לדברים שלא שמתי לב לפני כן מה גם שהדבר עוזר לי בחיי היום יום וגם בעזרה בשיעורים לילדה שלי שאיתה אני יושבת די הרבה בשיעורים. בקיצור ולעניין בטח שתמשיכי ולו בשביל תלמיד או שניים וכמו שאומרים הצלת נפש אחד כאילו הצלת עולם ומלואו. בלי קשר להמשך הסדנא הפורום לי עוזר המון

למעלה