מיני סיכום יום # 9

mikloi

New member
מיני סיכום יום # 9

כי אני די עייפה ולא בטוח אני אכנס שוב היום.... 2 פלפלים ירוקים חצי פלפל אדום 2 גבינה 5% חצי בקבוק דיאט קולה חצי כוס מים שוב בלי ספורט... אני מתה... רגע! לא תירוץ! עכשיו אני עושה!

יאו...

זה ממש מעט... אני לא יודעת אם לומר "סחטיין" או: "תאכלי יותר, מותק!!!!!!"... אבל עוד נחשוב על זה!!!
בכל מקרה, גם אם לא עשית ספורט, זה בהחלט יפה!!!
טוב, אני עפה עכשיו לידיד שלי. נתראה מחר! לב יו אול...
עדי התל-אביבית נ.ב -------- לילה טוב... זה עוד לא ממש לילה, אבל אוטוטו כן!

בת 15 וחודשיים אני...

וכפי שלא קשה לזהות, אני תל-אביבית...
למה? מאיפה את/ה? אשמח לשמוע עליך...
עדי

LEMONADA

New member
תגידי את נורמלית???!?!

את אנורקסית או משהו? זה כל מה שאת אוכלת???? רק שתדעי שאת הורסת את הגוף שלך!!! זה ממש נשמע לי תפריט של אנורקטיות. קריפי.

mikloi

New member
זה מתוך הדיאטה של חרמון

כל מה שמותר לי זה פלפלים וגבינה. כמה כאלו כבר אפשר לאכול?

LEMONADA

New member
דיאטה מחורבנת

רק שתדעי שהדיאטות האלה בכלל לא עוזרות, את מרזה ואח"כ משמינה שוב. למה את לא אוכלת תפריט מאוזן גם עם לחם ועוד סוגים של אוכל?? מזה פלפלים וגבינה ?! את רוצה להיות חולה?!?! חוץ מי זה כמה את כבר שוקלת שאת עושה את הדיאטה הזאת?!!!

mikloi

New member
אז זהו שלא!

הדיאטה הזו מאוד מאוזנת, והרעיון שלה הוא שהיא לכל החיים. תאמיני לי שאני לא סתם אחליט לפגוע בעצמי, כי אם הייתי אפילו יכולה, הייתי עושה את זה כבר בתיכון , כהמשפחה שלי קראה לי "שמנה" כששקלתי 50 קילו. תקראי מה אני אוכלת היום:גלידה! באמת לימונדה שאת לא צריכה לדאוג לי! אני לא הייתי יכולה לפגוע בעצמי אפילו אם הייתי רוצה, מהסיבה הפשוטה שניסיתי תמיד-וזה אף פעם לא הלך...

LEMONADA

New member
טוף.... לא כ"כ הבנתי....

שקלת 50 קילו והמשפחה שלך קראה לך שמנה ??!!?!?!?!?!!? ואני באמת לא מבינה איך אפשר לחיות רק על פלפל וגבינה... ממש לא, מצטערת, לי יש רק נסיון רע ומר מהדיאטות האלה (ירדתי ועליתי חזרה)

mikloi

New member
המשפחה שלי פסיכית !

הם לא רק קראו לי שמנה, הם האמינו בזה! החלק הגרוע היה שגם אני חשבתי ככה... תראי, הדיאטה שאני עושה השבוע מורכבת מ4 תפריטים יומיים מתחלפים. זה לא שאני "אוכלת רק פלפל וגבינה כל היום" לנצח! יום אחד לחם וירקות(כמות לחם מוגבלת), יום אחד פלפל וגבינה, יום אחד גלידות, יום אחד מרק יוגורט ומלפפון. ככה במשך שבוע. באמת לא נורא! היתרון הוא שהתפריט משתנה ולכן זה לא יוצר עומס. גם כל הדיאטה כולה, וכחלק מזה, התפריטים שלה, מבוססת על משהו ארוך טווח, שמתחיל כהורדה במשקל, ומסתיים בדיאטה לחיים. לשמירה על מה שהשגת. ואני רוצה להגיד לך עוד משהו, זה מלמד אותך שפלפל וגבינה הרבה יות טוב מגלידה... איככככס, בא לי להקיא! אכלתי היום 4 מאגים של גלידה, בא לי להקיא, ולראשונה מתחילת הדיאטה, אני רעבה! אתמול לא הייתי רעבה בכלל! טוף, סה לה וי...

Alinush*

New member
מיקהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

את השתגעת?!!!!!!!!!??????????!!!!!!!??????????!!!?????!?!??!?!!!? כמה מעט את אוכלת!!!!!! בסוף תהפכי לנו לאנורקסית (חס וחלילה)!!! סור לאכול כל כך מעט!!!! אלינה(המקווה שתחליטי לאכול כמו שצריך!).....

למעלה